Forza4Neia

Geef deze kinderen kans op een toekomst!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (170%)

Wij staan als Team Forza4Neia voor HOOP, KRACHT en SAMEN STAAN WE STERK!
Wij hebben een eigen persoonlijk sportief doel om deze uitdaging aan te gaan. Maar daarnaast hebben we gezamenlijk het doel om voor Neia die bergen op te gaan, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar een medicijn. Een medicijn dat heel hard nodig is. Het is soms moeilijk, voor ons allemaal, om te zien hoeveel pijn Neia heeft, dat ze steeds minder kan en haar lichaam niet mee wil werken. Maar Neia is een echte doorzetter. Ondanks haar ziekte staat ze midden in het leven en wil ze gewoon net zoals alle andere kindjes zijn. Dat willen we haar zo graag geven. Ze straalt kracht uit. Die kracht nemen wij mee de bergen op.
En Neia is niet de enige....
Elke week worden er in Nederland 1 á 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Het is een genadeloze ziekte en er is nog geen medicijn. Slechts de helft van de kinderen met deze ziekte wordt 10 jaar oud en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. Er is nu nog geen enkel medicijn beschikbaar. Het onderzoek naar een medicijn voor deze ziekte is van levensbelang, daarmee komen er weer overlevingskansen voor al die kinderen en volwassenen die dat nu niet hebben.
Wij willen hier, samen met jullie hulp verandering in brengen. Helpen jullie ons mee? Hou deze pagina en onze facebook pagina (Forza4Neia) in de gaten voor acties, weetjes en updates van ons avontuur.
Mocht je ideeën hebben voor een actie, waar we een collectebus neer kunnen zetten of hoe we op een andere manier geld in kunnen zamelen dan horen we het graag. Want SAMEN STAAN WE STERK!

Bekijk alle
€ 15 10-09-2019 | 12:35
€ 25 07-09-2019 | 17:58
€ 15 06-09-2019 | 09:24 Heel veel succes Mark!!!!! Gr. Fabiano
€ 50 05-09-2019 | 08:12 Lieve lieve schatten!!! Onwijs veel succes de komende dagen. Voor Neia en alle kinderen die zo hard vechten elke dag. Maar ook hun ouders die moeten meevechten en hun kinderen moeten zien vechten Wij zijn zo trots op jullie!!!❤️❤️💪🏻💪🏻
€ 10 04-09-2019 | 21:26 Succes jullie zijn kanjers, zet hem op!