Kiekendief Marathon4Energy4All

Nog te gaan

Op  zaterdag 5 juni 2021 wordt de 2e editie van de Kiekendief Marathon in Swifterbant (Flevopolder) georagniseerd. Teams bestaande uit max 4 personen leggen een parcours af van 42 km door de Flevolandsepolder. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van regionale hapjes en drankjes. De editie in 2019 werd alom geroemd om de geweldige organisatie, mooie route en vele lekkernijen.

Het is de bedoeling dat een van de deelnemers hardloopt en dit afwisselend met de deelnemers op de fiets. Wanneer en hoe vaak er wordt gewisseld, is aan de teamleden zelf. Als team hebben jullie de energie om deze uitdaging aan te gaan. Voor patienten met deze ziekte voelt elke dag als het lopen van een marathon, alleen hersteld het lichaam niet zoals een gezond persoon. 

Oftewel de batterij loopt heel snel leeg en laadt heel langzaam en maar tot de helft op! Met je deelname steun je het onderzoek naar het medicijn voor energiestofwisselingsziektes.

Dit jaar is Stichting Energy4All het Goede Doel van deze marathon. Bij inschrijving wordt de deelnemers een vrijwillige bijdrage gevraagd. Tevens zal de organisatie per deelnemer een bedrag sponsoren aan Energy4All

Informatie Kiekendiefmarathon: kiekendiefmarathon@gmail.com 

Maak hier je actie aan met je team, om jullie te laten sponsoren voor de uitdaging die je aangaat bij de Kiekendief Marathon. Vragen over het maken van je actiepagina mail naar actie@energy4all.nl

Bekijk alle
€ 20 01-04-2020 | 07:30
€ 15 22-02-2020 | 11:47 Aan: Timing
€ 15 22-02-2020 | 11:32 Aan: Samen inzetten voor levensgeluk 💞