Paulien zet zich in met haar team voor het medicijnonderzoek

Paulien Vogelzang

( Lid van team: Forza4Paulien 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (0%)

Na 8 keer aanwezig te zijn geweest bij Forza4Energy4All zou ik met mijn ouders voor de 9e keer gaan...
Op 9 oktober veranderde ons leven echter volledig. Mijn paps Geert werd getroffen door een zeer ernstige hersenbloeding. Op 20 oktober is hij overleden.

Een enorme schok voor ons als familie, die nog steeds onwerkelijk is. Dat we verder moeten zonder hem is nog moeilijk te bevatten... maar we doen ons best deze heftige tijd te verwerken, te rouwen en het leven weer te kunnen vieren, zoals hij dat ons altijd heeft meegegeven.

Wat zijn we dankbaar voor de prachtige herinneringen die we een maand daarvoor nog met ons hele gezin hebben gemaakt tijdens de laatste editie. 

Het leven en ook Forza4Energy4All zal nooit meer hetzelfde zijn... toch hebben Mams en ik ons weer ingeschreven, omdat niet gaan eigenlijk geen optie is. hoe moeilijk het ook zal zijn zonder hem. Jos & Roel gaan met ons mee en we zijn daar omringd door onze warme Forza-vrienden. We weten dat Geert dat fijn zou vinden.
Hij was in Italië al bezig met andere deelnemers en de organisatie om plannen te maken om zoveel mogelijk oud-deelnemers warm te maken om zich voor deze laatste editie in te schrijven. Dat hij er nu zelf niet bij kan zijn is bizar en zo verdrietig. We gaan de mooie herinneringen aan hem daar koesteren en hem herdenken op die prachtige bergen waar we zo vaak op en af zijn gereden met het media team. Wat gaan we hem missen ook daar. We nemen hem mee in gedachten en ons hart.

Hij heeft zich met zoveel liefde en energie  ingezet voor Stichting Energy4All voor een medicijn voor mij en mijn lotgenoten. Dat blijven wij doen met jou in ons hart paps ❤️