Geef je energie op sportieve wijze

Patienten met een energiestofwisselingsziekte hebben weinig energie, een sport beoefenen is vaak niet haalbaar.

Om letterlijk te ervaren wat het inhoud om "doodmoe" te zijn, kan je ook een sportieve actie orgainseren. Zo kan je EVEN ervaren hoe een patiënt met een energiestofwisselingsziekte zich voelt.

Je kunt hun leven vergelijken met het dagelijks afleggen van een marathon, alleen niet de gelegheid krijgen om te herstellen, voordat je de volgende dag deze marathon weer aangaat.

Wil jij je sportief inzetten, dan kan je meedoen aan een van de evenementen die Stichting Energy4All zelf organiseert, of je kan zelf een sportieve uitdaging organiseren.

Doe mee aan Forza4Energy4All, beklim hierbij de Stelvio, Gavia en Mortirolo in de Italiaanse Alpen. Kijk voor alle informatie op de website of sponsor de deelnemers. 

Wil je zelf een sportief evenement organiseren, met je school, vrienden, familie of sportclub, mail ons dan met je iedeëen. Wij hebben materiaal voor het organiseren van een sponsorloop en veel promotiemateriaal om je evenement onder de aandacht te brengen. Uiteraard delen we de acties op onze social media en website.

Klik hierboven in het menu om te zien welke andere sportieve acties er worden georganiseerd voor Stichting Energy4All

Mail je vragen, acties of ideëen naar info@energy4all.nl