Mito Estafette 2021

Nog te gaan

Normal 2d75cf9993d7246da16b7ebb00256fab48fc29d4
van totaal € 1.000 (0%)

Wat is de MITO Estafette?

Een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kindje hebben verloren aan de ziekte.
Dit gaan we doen in de Mitochondrial Disease Awareness week, van zaterdag 18 t/m zondag 26 september 2021. Er worden 4 routes afgelegd langs de MITO Hart punten die wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de route aan elkaar verbinden.
Dit kan per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend, met vrachtwagens, stukje met de auto en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Iedereen bepaalt zelf de wijze waarop hij het stokje verder wilt brengen.

De finish van de vier routes is op zondag 26 september rond 19.00 uur, gezamelijk vlakbij bij het Radboudumc waar professor Jan Smeitink ons binnenhaalt en we hem en zijn team een mooie cheque kunnen overhandigen om verder te gaan met het medicijnonderzoek.
Doelstelling
- Patiënten een hart onder de riem steken
- Samen iets doen door onze energie in te zetten voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte.
- Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All
- Sponsorgeld ophalen voor het medicijnonderzoek

Lees hier meer o.a. over de route, wie de afstanden gaat afleggen en hoe:
Mito-estafette 2021
Hier zal de komende tijd steeds meer informatie verschijnen.