Mito Hart Punt Rhodé | Vriezenveen

Mito Hart Punt Rhodé | Vriezenveen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (206%)

Tijdens de Mitochondrial Disease Week brengt Rhodé het groene hart 'stokje' een stukje naar Nijmegen. Rhodé brengt het naar het MITO Hart Punt in Langeveen, ter nagedachtenis van Angela. Rhodé zal een deel van deze route op haar nieuwe step afleggen en een stukje met de auto, omdat het anders toch wel erg ver is.

Rhodé heeft zelf ook een energiestofwisselingsziekte, genaamd mitochondriële myopathie. Dit is een van de vele soorten energiestofwisselingsziekten. Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Simpel gezegd hebben kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte een defecte batterij. De batterij laadt heel langzaam op, is maximaal halfvol, snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Het falen van een normale energievorming leidt tot een verstoring van de organen en weefsels.

Bijdragen zoals deze zijn erg belangrijk, aangezien er zonder medicijn slechts 50% van de kinderen de leeftijd van 10 jaar behaald en 70% nooit volwassen zal worden. Vanuit de farmaceutische industrie is er is er weinig belangstelling voor de ondersteuning van het onderzoeken naar een medicijn. Daarom zet Stichting Energy4All zich in om geld in te zamelen om op deze manier een medicijn te ontwikkelen tegen energiestofwisselingsziekten. Wij helpen hier graag een handje mee op verschillende manieren. 
 
1. Doneren
Je kunt een donatie plaatsen via deze actiepagina, door te klikken op 'Doneer nu'. Ieder bedrag helpt ons weer een beetje dichter bij het gewenste medicijn te komen. En hier komen ze inmiddels steeds verder mee, de onderzoekers mogen nu namelijk testen op kinderen met deze ziekte. Dus de eindstreep komt steeds meer in zicht!
 
2. Energy4All Loterij
Vanaf 2 september kan je mij ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. Het hele bedrag van € 5, - per lot wordt aan het einde van de MITO Estafette opgeteld bij mijn opbrengst. Koop een lot, vul mijn naam in (Rhodé - Vriezenveen) en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs. Meedoen kan via: https://energy4all.nl/energy4all-loterij
 
3. Mobieltjes en andere elektronica inzamelen
Sinds begin dit jaar zamelen wij (oude) mobiels en andere elektronica in. Inmiddels hebben we al meer dan 1.500 mobieltjes ingezameld. Dit laten we recyclen door WeCollect en de opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar Stichting Energy4All. Heb jij ook nog (oude) mobieltjes of elektronica en wil jij ons op deze manier steunen? Dan kan je deze inleveren bij ons HART punt of het HART punt waar Rhodé het stokje naar toe zal brengen. Ook mag je het langsbrengen/versturen naar Linthorstlaan 57,7671 GW te Vriezenveen.
 
4. Kleding inslaan en Stichting Energy4All steunen?!
Rhodé's zus (Anouk) heeft een eigen kledingaccount op Instagram, genaamd: fashionbynouk. Ze verkoopt hier zowel tweedehands als nieuwe kleding in verschillende maten, maar ook schoenen, sieraden en tassen. Van iedere bestelling gaat 20% van het bedrag naar Stichting Energy4All.
Bekijk alle
€ 10 18-09-2021 | 17:54
€ 10 18-09-2021 | 16:28 Rhodé, je bent een topper ! Gr. Jan Blom
€ 65 17-09-2021 | 19:03 Opbrengst verkoop van loten van de Energy4All Loterij voor Rhodé.
€ 10 17-09-2021 | 11:04
€ 10 16-09-2021 | 21:18