Forza4Sterre 2022

Voor Sterre en haar lotgenoten!!

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (6%)
Wij hebben samen al 70 km afgelegd

Sterre heeft een energiestofwisselingsziekte en het Temple Baraitser syndroom. Dat houdt in dat zij in het dagelijks leven, weinig energie heeft, epilepsie en sondevoeding.

Sterre geniet van de aandacht om haar heen, zit graag op schoot en geniet van de warmte die mensen uitstralen. Wij blijven ons inzetten voor een medicijn voor Sterre en haar lotgenoten. Wat meer energie en daardoor comfort van leven, zou al enorme stap vooruit zijn. Daarom steunen wij al jaren het onderzoek van Prof. Dr. Jan Smeitink.

Het team Forza4Sterre gaat dit jaar voor de 9e keer de bergen bedwingen. De energie die het ons geeft om door te gaan tot het medicijn er is is groot.

We weten dat het onderzoek heel veel geld kost en dat we heel dichtbij de eindstreep zijn, alleen deze laatste eindsprint wordt financieel gezien nog een hele uitdaging. Daarom moeten we doorgaan voor Sterre, maar vooral ook voor al haar lotgenoten die we een toekomst gunnen met meer kwaliteit van leven en uitzicht om een toekomst met een een medicijn!

Wit u meer weten over het onderzoek kijk op de website van Energy4All

Wilt u met ons mee naar Italië of informatie hierover?

Kijk op de Forza4Energy4All of

mail paula.heijne@energy4all.nl

Filmpje Energy4All & Sterre

Bekijk alle
€ 200 01-10-2021 | 17:25 Normaal rijd ik mee (op de motor?) in de Dolomieten, maar dit jaar even niet. Dat laat onverlet m'n steun voor deze actie! Donatie via bankrekening Energy4All