Forza4Paulien 2022

Forza4Paulien 2022

Nog te gaan

van totaal € 9.000 (98%)
Wij hebben samen al 200 km afgelegd

Team Forza4Paulien is er voor de 5e keer bij in Italië voor Forza4Energy4All. Samen zetten we ons in voor een medicijn voor Paulien en al haar lotgenootjes. Hun energiestofwisselingsziekte maakt ze extreem moe en zorgt voor veel verschillende klachten waardoor ze steeds meer moeten inleveren en hun leven beperkter wordt. Dat medicijn is van levensbelang en moet er zo snel mogelijk komen. Daarom steunen wij Stichting Energy4All en beklimmen we als team die machtig mooie bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio.

Deze kanjers komen in actie, steun ze met een donatie! 
Bekijk hun sponsorpagina via het tabblad Teamleden.
 - Tina uit Velp gaat wandelen en hardlopen
 - Redbad uit Leeuwarden gaat wandelen
 - Martha uit Leeuwarden gaat wandelen
 - Walter uit Nijmegen gaat wandelen en hardlopen
 - Paula uit Nijmegen gaat hardlopen en wandelen
 - Theo uit Nijmegen gaat wandelen en hardlopen 
 - Marit uit Leeuwarden gaat wandelen
 - Rianne uit Stiens gaat wandelen
 
Daarnaast gaan er nog 7 teamleden als vrijwilliger / supporter mee: Paulien, Geert, Margreet, Colinda, Alie, Jeannette en Mireille.
 
Voor Paulien Vogelzang uit Leeuwarden is dit team opgericht, ze haalt ondanks de ziekte
alles uit het leven en is trotse ambassaddeur van Stichting Energy4All. Ze koestert wat nog wél kan en doet waar ze blij van wordt. Ze is er dit jaar zelf ook weer bij met haar ouders in Italie als vrijwilliger en supporter. En dit jaar doet voor het eerst haar zusje mee! Dat is voor haar een enorme uitputtingsslag, maar dat is het zo waard want ze kan hier volop genieten van deze magische Forza4Energy4All dagen.
 
Doneer ook en geef onze helden extra energie om die toppen te bereiken, elke euro telt om het medicijnonderzoek te steunen.
Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
 
Wil je een actie voor / met ons opzetten, een betaallinkje ontvangen, factuur voor een mooie donatie of meer informatie over deelname in team Forza4Paulien? Mail dan naar paulien.vogelzang@energy4all.nl
Bekijk alle
€ 15 24-05-2022 | 22:59
€ 25 24-05-2022 | 20:40
€ 25 24-05-2022 | 17:05
€ 1.000 24-05-2022 | 09:58
€ 50 20-05-2022 | 13:57
Bekijk alle

Kusje Likeur actie 💋

13-03-2022 | 19:35 SPONSOR ONS MET KUSJE LIKEUR Kusje-Likeur is een puur Nederlandse likeur met een intens rode kleur. De geur van rozen en de smaak van frambozen.Eigenaren Simone en Chris steunen met liefde Paulien en haar lotgenoten, die een energiestofwisselingsziekte hebben. De opbrengst gaat naar Stichting Energy4All voor het medicijnonderzoek.Bekijk op de website van Kusje-Likeur dat je naast een shotje ook heerlijke cocktails je kan maken https://kusje-likeur.nl/ Bestel nu een fles voor € 17,99 en steun daarmee team Forza4Paulien. Bestel via ohana4energy@gmail.com of via teamleden van Forza4Paulien https://actie.energy4all.nl/team/forza4paulien-2022Zij gaan in september de Forza4Energy4All uitdaging aan en zamelen daarvoor sponsorgeld in. Alvast een paar data om de fles te bemachtigen- Op donderdag 17 maart kunnen we bezorgen in Enschede en omgeving (bestel snel!)- Op 26 maart zijn we als geheel team aanwezig in het Radboud Sportcentrum in Nijmegen waar je jouw bestelling kan ophalen- Op 2 april zijn we bij de informatiedag van Stichting Energy4All en kan je je fles ophalen bij restaurant de Arend en Winssen - op 11 juni zijn we bij de 2e clinic van Forza4Energy4All in het Radboud Sportcebtrum in Nijmegen. - Bestel je bij teamleden Paulien en Marit in Leeuwarden - Rianne in Stiens - Walter, Mireille, Paula en Theo in Nijmege - Colinda en Alie in Harderwijk/Ermelo - Tina in Velp dan kan je onderling afstemmen hoe de fles bij je komt. Een heerlijke actie, geniet maar drink met mate 
Lees meer