Forza4Paulien 2022

Forza4Paulien 2022

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (0%)

 Team Forza4Paulien is er voor de 5e keer bij. Samen zetten we ons in voor een medicijn voor Paulien en al haar lotgenootjes. Hun energiestofwisselingsziekte maakt ze extreem moe en zorgt voor veel verschillende klachten waardoor ze steeds meer moeten inleveren en hun leven beperkter wordt. Dat medicijn is van levensbelang en moet er zo snel mogelijk komen. Daarom steunen wij Stichting Energy4All en beklimmen we als team die machtig mooie bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio.

 
 
Paulien Vogelzang uit Leeuwarden haalt alles uit het leven en is trotse ambassaddeur van Stichting Energy4All. Ze koestert wat nog wél kan en doet waar ze blij van wordt. Ze is er dit jaar zelf ook weer bij met haar ouders in Italie als vrijwilliger en supporter. Dat is voor haar een enorme uitputtingsslag, maar dat is het zo waard want ze kan hier volop genieten van deze magische Forza4Energy4All dagen.

 

Doneer ook en geef onze helden extra energie om die toppen te bereiken, elke euro telt om het medicijnonderzoek te steunen.
Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!

 

Wil je een actie voor / met ons opzetten, een betaallinkje ontvangen, factuur voor een mooie donatie of meer informatie over deelname in team Forza4Paulien? Mail dan naar paulien.vogelzang@energy4all.nl