De 400 van Energy4All

Nog te gaan

Normal 0ac0b68ea441bb95bdf4e62182eba6b369410673
van totaal € 70.000 (98%)

STEUN de 400 van Energy4All

Op zondag 23 juni 2019 vindt de unieke “400 van Energy4All fietstocht” plaats. Een tocht van 400 km rond het IJsselmeer met circa 30 wielrenners met start en finish in Alphen aan den Rijn. Met deze tocht vragen we aandacht voor de Stichting Energy4All en energiestofwisselingsziekten. Daarnaast willen we geld ophalen voor onderzoek en de ontwikkeling van een medicijn. Op dit moment bestaat er nog geen medicatie tegen deze slopende ziekte.

Volg het oranje peloton via de live gps-verbinding

Volgs ons via de live gps-verbinding. Via de app zie je exact waar het oranje peloton rijdt en met welke snelheid. Zo is goed in te schatten wanneer ons peloton langsrijdt.

Hoe het werkt? Als volgt:

 • download de app op telefoon of tablet. Voor Android: zoek in de Play store naar ‘Yi Tracker’ en installeer de app. Voor iPhone: zoek in de App store naar ‘Yi Tracker’ en installeer de app. 
 • Open de app, kies voor het tab ‘Login By Device No. en voer de volgende gegevens in de lege 3 velden in (zie bovenstaand screenshot):
  • Server: en.gps18.com
  • Username: 1703129985
  • Wachtwoord: 123456
  • Klik op login
 • Om de inloggegevens te laten onthouden, klik je op het ‘oogsymbool’ (vinkje) in het wachtwoord veld.
 • De app vraagt je een paar keer of je e.e.a. wilt delen met de app. Ga hiermee akkoord.
 • Je komt nu op een scherm met allerlei symbolen. Klik op  ‘Real-time’. Hierna opent zich Google maps. Je ziet vervolgens het driehoekige symbooltje; dat zijn wij!! Bij dit symbooltje zie je ook de snelheid van dat moment. De GPS wordt elke 15 seconden automatisch ververst.

Je kunt de app nu al installeren en activeren. 

Trots en samenwerking

Alleen door samenwerking oftewel het bundelen van krachten kan voldoende geld worden geworven. Datzelfde geldt voor een monstertocht van 400 km op de racefiets. Dat doe je door samen te werken. Elkaar te helpen wanneer dit nodig is. Dat is de manier om de finish te halen. Met een trots gevoel!

 

Missie

Marcel Corts is mede-initiatiefnemer van de “400 van Energy4All”. Zijn dochter Karlijn van 13 heeft een energiestofwisselingsziekte. Zijn missie is om niet machteloos toe te moeten kijken, maar aandacht te geven aan deze ziekte en aan de Stichting Energy4All. Daarnaast wil Marcel een groot sponsorbedrag ophalen die ten goede komt aan het ontwikkelen van medicatie. De “400 van Energy4All” is een ode aan alle patiënten met deze ziekte!

 

Initiatiefnemers en ambassadeurs

Marcel is samen met  Richard Vlasman initiatiefnemer van de “400 van Energy4All”. Zij worden geholpen door ambassadeurs uit hun persoonlijk en zakelijk netwerk. Om samen deze tocht te organiseren, uit te fietsen en uiteindelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de energiestofwisselingsziekten.

 

Donaties

Om de onderzoeken te kunnen blijven financieren, zijn donaties nodig. Sponsoren van de “400 voor Energy4All fietstocht” dragen door midel van sponsoring een steentje bij. De diverse sponsormogelijkheden zijn:

 1. Je wordt sponsor van een team van 5 wielrenners. Je fietst zelf niet mee, maar je stelt 5.000 euro ter beschikking. En als je dan ook het balletje aan het rollen helpt om een 5-koppig fietsteam te vormen, is dat natuurlijk perfect. Maar is geen voorwaarde, want zie optie 3, je kunt een team zonder sponsor ondersteunen.
 2. Je wordt sponsor van een team van vijf 5 wielrenners, je fietst zelf mee en vindt nog vier andere teamgenoten. Als team doneer je 5.000 euro. Van één sponsor of bij elkaar gebracht door de teamgenoten.
 3. Je bent een fietser, vormt een team van 5 en brengt 5.000 euro bij elkaar.  
 4. Je fietst niet mee, je wilt geen team sponsoren. Dan is elk bedrag welkom.

We zoeken ook nog diverse vrijwilligers om tijdens de dag te helpen. 

 

Drijfveren

Waarom doe je mee aan de “400 van Energy4All”?

 1. Je zoekt een fietsuitdaging voor 2019, een doel om voor te trainen, om naar uit te kijken. Daar past deze volledig verzorgde fietstocht van 400 km perfect bij!
 2. Je wilt Karlijn en medepatiëntjes helpen aan een medicijn tegen deze vreselijke energiestofwisselingsziekte, zodat zij op een relatief normale wijze kunnen spelen, groeien en genieten.

 

Volledig verzorgde fietstocht

Ga deze “400 van Energy4All”-uitdaging aan en je wordt op alle fronten ondersteund en verzorgd:

 • Kick-off bijeenkomst met ploegenpresentatie in maart.
 • Drie verzorgde groepsritten in april, mei en juni ter voorbereiding. Zo werken we samen toe naar de 400 km.
 • Unieke 400 van Energy4Allet kledingset bestaande uit een korte fietsbroek, fietsshirt en sokken.
 • Verzorging tijdens de 400 km: verzorgingsposten met o.a. krentenbollen, bananen, sportrepen, water en sportdrank en één tussenstop met pastamaaltijd.
 • Begeleid door auto en scooter met mecaniciens en fysiotherapeut voor support onderweg.
 • Trainingsprogramma: je kunt gebruik maken van een trainingsprogramma. Tegen gereduceerd tarief staat een professionele coach voor je klaar om samen een trainingsschema op te stellen, incl. bikefitting mogelijkheid.
 • Mogelijkheid om extra kledingset mee te geven met begeleidende camper.
 • Gratis parkeren bij start en finish en een mogelijkheid voor douchen en omkleden.
 • BBQ-feest na de finish.

 

AANMELDEN

Meld je vandaag nog aan als sponsor en/of fietser via https://goo.gl/forms/P6k6np72YfNbbyFy1  

Heb je aanvullende vragen? Bel Marcel Corts via 06-15097110 of stuur een e-mail via marcel@network4cars.com. Je kunt ook een Facebook messenger bericht sturen via https://www.facebook.com/400vanEnergy4All

Meer info over de energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All vind je via www.energy4all.nl

 

 

*Maak je gebruik van het aanmeldformulier, weest gerust, we delen deze informatie niet met anderen en gebruiken deze alleen in het kader van de 400 van Energy4All.

Bekijk alle donateurs
€ 25 20-06-2019 | 19:59 Aan: Meesterknecht voor Karlijn
€ 54 20-06-2019 | 19:02 Aan: No Power No Glory Zet 'm op KANJER !
€ 100 20-06-2019 | 18:50 Aan: Trots en Vechtlust voor Karlijn
€ 250 20-06-2019 | 15:10 Aan: 400 Karlijn
€ 10 20-06-2019 | 14:46 Aan: Fietsen voor Energy4Karlijn