MITO Hart Punt Nick in Etten-Leur

Nick van Rijckevorsel
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (270%)

Op 18 september, als Luca en Brent het estafettestokje met legertrucks uit Hoogvliet hebben gebracht en overgedragen aan Nick brengt een Fiat cabrio Nick naar 'het onvindbare' koeienpadje bij Zwartenberg. Daar staat de brommer klaar voor een mooie aftrap. Aan het eind van dat koeienpad wacht het bonte mee-rij gezelschap. We brengen samen het estafettestokje naar Max & Jip in Drunen. Afhankelijk van de temperatuur op die zaterdag kunnen we snelheid maken. Als het koud is gaan we niet zo hard.

We rijden met Nick voorop de (rolstoel)brommer een mooie landelijke route naar de jachthaven van Drimmelen. Er rijden motoren en brommers mee en een camper en bezemwagen. Daarin zit ook al de nieuwe rolstoelfiets met trapondersteuning voor het laatste traject naar Drunen. In jachthaven de Biesbosch in Drimmelen wordt de rolstoelbrommer ff geparkeerd en trekken we Nick een oliepak met Zuidwester aan voor hij 'de boot in' gaat.

Kapitein Ivo met zijn supersnelle RIB politieboot gaat Nicky (en happy few) naar Doeveren varen. Daar hopen we rond 16.00 uur aan te komen en we hopen ook dat de rest van de groep daar dan weer kan aansluiten. Van Doeveren naar Drunen wordt er gefietst door degene die na de koek en sopie vanuit de camper nog de meeste energie over heeft...

Wie vanaf het begin (een eindje) mee wil of onderweg aan wil sluiten, misschien ergens langs de route ons team wil aanmoedigen is van harte uitgenodigd.

We zijn blij dat we dit kunnen doen met Nick vlak na zijn 27e verjaardag op 8 september.

Steun mij en daarmee het medicijnonderzoek!
Er is nu nog geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten, maar er is hoop. Het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc is al vergevorderd. Het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol is al getest bij volwassen patienten met de ziekte in de Fase 2b studie. En nu wordt het medicijn ook al getest bij kinderen met de ziekte.We moeten nog een paar jaar wachten om de fasen zo goed en veilig mogelijk te doorlopen, maar de eindstreep lijkt in zicht.
Stichting Energy4All steunt dit medicijnonderzoek structureel en de opbrengst van de MITO Estafette zal ook naar dit medicijnonderzoek gaan. Doneer via de DONEER NU! knop op deze pagina.

Energy4All Loterij
t/m 25 september kan je mij ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. Het hele bedrag van € 5, - per lot wordt vlak voor het einde van de MITO Estafette opgeteld bij mijn opbrengst. Koop een lot (loterij is volledig kosteloos georganisseerd door de stichting) en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs. 
https://energy4all.nl/energy4all-loterij

We hopen samen een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen bijdragen.
Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!

Bekijk alle
€ 5 25-09-2021 | 23:45 Opbrengst verkoop van loten van de Energy4All Loterij voor Nick
€ 46 25-09-2021 | 17:07 Mooi afgerond bedrag xxx
€ 25 22-09-2021 | 08:19
€ 10 19-09-2021 | 12:14
€ 5 18-09-2021 | 23:13