MITO HART Punt Paulien - Leeuwarden

Paulien Vogelzang
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (991%)

Paulien, Geert, Kian, Jos, Gert-Jan en Roel brengen het stokje verder!

Paulien zal omringd door familie en vrienden het stokje verder brengen. Paulien heeft zelf een energiestofwisselingsziekte, dat heeft invloed op alles in haar leven en ook dat van haar lotgenootjes. Daarom zet ze haar schaarse energie in voor Stichting Energy4All en daarmee het medicijnonderzoek.

Paulien: "Toen bekend werd dat Forza4Energy4All niet door zou gaan kwam ik met het idee voor een coronaproof estafette tocht door Nederland langs lotgenoten om toch samen iets te kunnen doen. Toen ik mede ambassadeur Remco vroeg of hij wilde helpen vertelde hij dat hij het idee had een hardloop estafette tocht in 24 uur te organiseren. We hebben onze plannen samengevoegd tot de MITO Estafette en ons best gedaan om het voor elkaar te krijgen en dat is gelukt! En ik ben 1 van de 40 MITO HART Punten. Dat het is uitgegroeid tot zo'n mooi groot evenement dat volop wordt omarmd is hartverwarmend!

Ik ga het stokje met mijn scootmobiel van Leeuwarden verder brengen naar Stiens op zondag 13 september. Dit samen met mijn vader Geert die gaat hardlopen en neefje Kian (6) op de fiets. Zo ongelofelijk mooi om samen te doen met deze helden!

In Stiens nemen mijn zwager Jos, Roel en Gert-Jan van de Ven (vader van lotgenootje Jenske uit Rosmalen, die speciaal naar ons toe komt om mee te fietsen) het stokje over en brengen hem op de fiets naar Ferwerd en Harlingen.

Geweldig vind ik het dat ik zelf ook eens mee kan doen aan een evenement voor Energy4All. De afstand naar Stiens op mijn scootmobiel is voor mij al een grote uitdaging maar met al die lieve mensen om me heen zal dat vooral genieten worden. We gaan ervoor!"

Samen staan we sterk en steunen we het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc. Voor Paulien en haar lotgenootjes is dat medicijn van levensbelang. Ze zijn al zo dichtbij, dat geeft hoop, maar er is nog veel geld nodig om de laatste testfasen te kunnen doorlopen. Wij zetten onze energie in, steun ons en daarmee het medicijnonderzoek! Bedankt!

Kijk hier voor meer informatie over de MITO Estafette: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette

En volg ons op de voet op de Facebook pagina MITO Estafette!

Bekijk alle
€ 25 13-10-2020 | 13:33 Donatie via bankrekening van Stichting Energy4All
€ 15 16-09-2020 | 20:32
€ 50 15-09-2020 | 21:00
€ 15 15-09-2020 | 20:18
€ 25 15-09-2020 | 13:18