De Mascotte voor Maas en Waal en Energy4All

Benny Bollo
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (82%)

Als Mascotte Kootje Koala van Stichting Energy4All wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het onderzoek voor het medicijn. Bij evenementen van de stichting ontmoet ik veel ouders en kinderen en zie ik hoe moe en ziek de kinderen vaak zijn en hoe lief en betrokken de ouders daar mee omgaan. De kinderen geef ik graag extra aandacht en ik zie dat de ouders en kinderen daarvan genieten.

Als Kootje Koala vraag ik aandacht voor het onderzoek van Prof. Smeitink, want het is heel belangrijk dat het medicijn er komt! Ik ben Nederlands kampioen Mascotte, maar doe alles vrijwillig voor de stichting. De afgelopen jaren ben ik mee geweest naar Italie om alle deelnemers aan te moedigen die meededen met Forza4Energy4All, dan ren ik met ze mee de laatste meters de berg op, geef ze alle aandacht die ze verdienen en dans mee op de muziek. Ook bij andere evenementen o.a. de Assenerstadsloop, Dam-tot-Damloop, sponsorlopen ben ik van de partij of spin ik mee tijdens de spinningevenementen. Zo steun ik het onderzoek, sponsoren jullie mijn pagina?

De opbrengst komt geheel te goede aan de ontwikkeling van het medicijn!

Bedankt voor uw bijdrage van Benny Bollo & Kootje Koala!

Bekijk alle
€ 400 13-01-2021 | 18:23 Een prachtig bedrag mocht ik in ontvangst nemen van de emballage actie van Supermarkt PLUS Lenssen in Druten.
€ 5 11-07-2019 | 10:25 Omdat Benny altijd, maar dan ook altijd voor ons klaarstaat!💪👌
€ 5 10-07-2019 | 21:08 Goede actie! Trots op Benny.
Bekijk alle

EMBALLAGE ACTIE PLUS Lenssen

13-01-2021 | 18:30 Onze mascotte en topvrijwilliger Benny Bollo had bij supermarkt PLUS Lenssen geregeld dat de opbrengst van de emballage bonnen de afgelopen maanden t.g.v. Stichting Energy4All zou komen.Hij mocht het prachtige bedrag van € 4 0 0 ,- in ontvangst nemen.
Lees meer