Mito-Estafette 2022

Nog te gaan

Wat is de MITO Estafette?

Een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kindje hebben verloren aan de ziekte.
Dit gaan we doen in de Mitochondrial Disease Awareness week, van zaterdag 17 t/m zondag 25 september 2022. Er worden 4 routes afgelegd langs de MITO Hart punten die wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de route aan elkaar verbinden.
Dit kan per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend, met vrachtwagens, stukje met de auto en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Iedereen bepaalt zelf de wijze waarop hij het stokje verder wilt brengen.

Op zondag 25 september zal ook een fietstocht worden georganiseerd van ongeveer 100 km voor de geoefende fietser. Meer informatie hierover volgt nog. De aankomst van deze tocht is gelijk met de MITO Estafette

De finish van de vier routes is op zondag 25 september rond 16.00 uur, gezamelijk vlakbij bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen waar een mooi ontvangst is voor de laatste MITO Hart Punten die finishen. Als professor Jan Smeitink er weer bij kan zijn kunnen we hem en zijn team een mooie cheque kunnen overhandigen met daarop de opbrengst om verder te gaan met het medicijnonderzoek.
Doelstelling
- Patiënten een hart onder de riem steken
- Samen iets doen door onze energie in te zetten voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte.
- Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All
- Sponsorgeld ophalen voor het medicijnonderzoek

Wil jij ook meedoen?

Wij zijn altijd op zoek naar gezinnen met een kind/volwassen met een energiestofwisselingsziekten, of die daaraan overleden is, om een schakel te worden in deze verbindingstocht. Heb je belangstelling, mail dan jullie gegevens (naam, adres, telefoonnummer, relatie met energiestofwisselingsziekte)  zo spoedig mogelijk, liefst voor 8 juni 2022 naar info@energy4all.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Lees hier meer o.a. over de terugblik van 2021. Informatie over de MITO Estafette en de routes kunt u hier ook straks terug vinden. Deze pagina wordt steeds geactualiseerd. 
Mito-estafette
Hier zal de komende tijd steeds meer informatie verschijnen. 

We bundelen dit jaar als Stichting Energy4All de energie met Stichting Join4Energy (later meer hierover) en gaan er weer een hele mooie editie van maken.

Bekijk alle
€ 25 21-06-2022 | 21:24 Aan: MITOPUNT Maaike en Niek *