Voor mijn lieve zusje!

Lieke van den Dool

( Lid van team: Forza4Jinte 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 500 (7%)
Zoals jullie weten hebben mijn moeder en zusje een energiestofwisselingsziekte. Hierdoor zetten wij ons in voor Stichting Energy4all om zo geld op te halen voor een medicijn tegen deze ziekte. Dit medicijn is hard nodig; ieder jaar overlijden er weer kinderen aan deze ernstige ziekte.
 
Stichting Energy4All organiseert ieder jaar een evenement in Italië: Forza4Energy4All. Vorig jaar zijn mijn vader, moeder en Jinte daar voor het eerst geweest.
 
Dit jaar hopen we er weer naar toe te gaan. Alleen nu met ons hele gezin. Om de Gavia, Mortirolo en Stelvio te beklimmen! Papa doet dat met de racefiets en Jesse, opa en ik gaan hiken (wandelen). We gaan 4,5 en 6 september iedere dag ongeveer 12 km berg op lopen. De eerste en laatste dag lopen we off-road en de tweede dag over de weg (dit is ook de zwaarste berg om op te lopen). Iedere dag 1.000 of meer hoogtemeters. En dat onder de support van Jinte en mama! Zij zijn onze motivatie op weg naar de top!
 
Dit doen we om geld op te halen voor het onderzoek naar het medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Want Jinte en mama en veel anderen hebben iedere dag te maken met de (ernstige) gevolgen van deze ziekte. En dit moet stoppen!
Bekijk alle
€ 15 16-06-2024 | 00:46
€ 20 03-06-2024 | 22:12