MITO estafette Freek

Freek Oudijk
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (406%)

FREEK verkoopt loten voor Energy4All!!

Dagelijks ondervindt Freek, onze zoon/ broertje de vervelende gevolgen van een energiestofwisselingsziekte.
Een energiestofwisselingsziekte is een zeer ernstige, chronische en progressieve ziekte. Kinderen die hieraan lijden worden letterlijk doodmoe geboren.
Maar er is hoop!
De ontwikkeling van een medicijn is in volle gang. Alleen is er nog heel veel geld nodig om dit medicijn uiteindelijk beschikbaar te krijgen voor deze kinderen.

Geef Freek en zijn lotgenoten een toekomst en koop loten!!

In de Mitochondrial Disease week wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiestofwisselingsziekten. In deze week organiseren Stichtingen Energy4All & Join4Energy de MITO Estafette 2023. Een tocht van 4 routes langs ongeveer 60 MITO Hart Punten, dit zijn allemaal patiënten en families die een kind zijn verloren aan de ziekte. Dit om de families te verbinden, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion dat al vergevorderd is.

Energy4All Loterij
Tot en met 23 september kan je steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. Kies hierbij voor de optie om te steunen: Freek-Bodegraven . Deze loterij is kosteloos opgezet door Stichting Energy4All. Het hele bedrag van € 5,- per lot wordt opgeteld bij onze opbrengst (dit eindbedrag wordt in september bijgeschreven hier op deze pagina).
Koop een lot en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs. 
https://energy4all.nl/energy4all-loterij

Bedankt voor jullie steun!!!

Bekijk alle
€ 20 22-09-2023 | 20:40 Bijschrijving verkoop loten Energy4All loterij
€ 985 13-09-2023 | 13:37 Bijschrijving van verkoop 197 loten tot 13-9-2023
€ 10 04-09-2023 | 09:53 Lieve Freek, we hopen dat je veel geld gaat ophalen voor dit goede doel! Astrid, Michael, Alexander en Annemijn