Team Animo College Run

Samen snel voor Energy4All
van totaal € 150 (35%)

Speciaal voor alle leerlingen van de middelbare scholen in Assen hebben we de Animo College Run.

Omdat het niet voor elk kind vanzelf sprekend is om deel te kunnen nemen aan een hardloopevenement ondersteunt de TT City Run stichting Energy4All in haar missie om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en het medicijnonderzoek te steunen om zo snel mogelijk deze genadeloze ziekte te stoppen. Want ook deze kinderen, maar ook volwassenen hebben recht op energie! 

Daag jij jezelf en je klasgenoten uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Laat iedereen in je omgeving weten dat jij je energie gebruikt tijdens de Animo College run om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen. Door je te laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen, buren of sportgenoten en haal je geld binnen voor al die kinderen en ook volwassen die veel te weinig energie hebben en daardoor ziek worden. Elke opgehaalde euro telt! 

Geweldig dat jij Stichting Energy4All steunt met het geven van jouw energie tijdens de TT City Run!

De Animo College Run gaat over een parcours van 5,4 km waarbij je start op het TT Circuit en vervolgens richting de binnenstad van Assen gaat. De Animo College Run is een aparte competitie binnen de competitie van de TT City Run.

ANIMO – PRODUCENT VAN PROFESSIONELE KOFFIEAPPARATUUR - IS OFFICIEEL SPONSOR ÉN NAAMGEVER VAN DE COLLEGE RUN!
Naast goede koffie (in het onderwijs) staat vitaliteit hoog in het vaandel bij het Assense bedrijf Animo en daarom is er een goede match met de TT Run.

De TT City Run ondersteunt stichting Energy4All in haar missie om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en het medicijnonderzoek te steunen om zo snel mogelijk deze genadeloze ziekte te stoppen. Want ieder kind heeft recht op energie!

Alle steun, donaties en support zijn welkom!

Bekijk alle
€ 53 03-06-2024 | 20:30