Team Plateau Kidsrun

Samen snel voor Energy4All
van totaal € 250 (27%)

Op de eerste dag van het TT Festival – zaterdag 22 juni 2024 - verbindt dit unieke hardloopevenement het TT Circuit met de binnenstad. Met voor iedereen een mogelijkheid tot meedoen!

Speciaal voor alle jonge hardlopers is Plateau trotse sponsor van de Plateau Kidsrun, een onderdeel van de TT City Run. We geloven dat actief blijven en gezond zijn belangrijk is. En wat is er beter dan kinderen te betrekken bij een leuk hardloopevenement? De Plateau Kidsrun is de perfecte gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan een gezonde activiteit, nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van de natuur. 

Omdat het niet voor elk kind vanzelf sprekend is om deel te kunnen nemen aan een hardloopevenement ondersteunt de TT City Run stichting Energy4All in haar missie om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en het medicijnonderzoek te steunen om zo snel mogelijk deze genadeloze ziekte te stoppen. Want ook deze kinderen, maar ook volwassenen hebben recht op energie! 

Daag jij jezelf en je klasgenoten uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Laat iedereen in je omgeving weten dat jij je energie gebruikt tijdens de Plateau Kidsrun om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen. Door je te laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen, buren of sportgenoten en haal je geld binnen voor al die kinderen en ook volwassen die veel te weinig energie hebben en daardoor ziek worden. Elke opgehaalde euro telt! 

Geweldig dat jij Stichting Energy4All steunt met het geven van jouw energie tijdens de TT City Run!

Bekijk alle
€ 68,25 03-06-2024 | 20:46