Forza4Paulien 2023

Team Forza4Paulien 2023
van totaal € 10.000 (126%)
Wij hebben samen al 5.661 km afgelegd

Team Forza4Paulien is er voor de 6e keer bij in Italië voor Forza4Energy4All. Samen zetten we ons in voor een medicijn voor Paulien en al haar lotgenootjes. Hun energiestofwisselingsziekte maakt ze extreem moe en zorgt voor veel verschillende klachten waardoor ze steeds meer moeten inleveren en hun leven beperkter wordt. Dat medicijn is van levensbelang en moet er zo snel mogelijk komen. Gelukkig geven de testresultaten van het gevonden medicijn sonlicromanol echt hoop. Daarom steunen wij Stichting Energy4All en beklimmen we als team die machtig mooie bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio.

Deze kanjers van ons team komen in actie, steun ze met een donatie! 
Bekijk hun sponsorpagina en doneer:
 - Rianne Hoekstra-Vogelzang uit Stiens gaat wandelen
 - Jos Hoekstra uit Stiens gaat fietsen
 - Kian Hoekstra (9) uit Stiens gaat wandelen
 - Anna Hoekstra (7) uit Stiens gaat mee als vrijwilliger en wandelt een stuk mee wat voor haar haalbaar is
 - Bob Terlouw uit Stiens gaat fietsen
 - Hoeke Looijenga uit Stiens gaat fietsen
 - Walter Brouwer uit Nijmegen gaat hardlopen en wandelen
 - Sandra Stoffels uit Kekerdom gaat fietsen en wandelen.
Daarnaast gaan er nog 7 teamleden als vrijwilliger / supporter mee: Paulien, Geert, Margreet, Anna (7), Colinda, Alie en Mireille.
 
Sponsor de teamleden met een donatie of het gehele team of
koop een Energy4All Loterij Lot en vul bij het formulier in: Team Forza4Paulien.
Bestel heerlijke Italiaanse wijn om ons te sponsoren en/of
drink ons eigen FORZA Bier, de allerlaatste flesjes zijn te bestellen via paulien.vogelzang@energy4all.nl
 
Voor Paulien Vogelzang uit Leeuwarden is dit team opgericht, ze haalt ondanks haar energiestofwisselingsziekteziekte alles uit het leven en is trotse ambassaddeur van Stichting Energy4All. Dit jaar is ze 40 jaar oud geworden, een enorme mijlpaal met een gemiddelde levensverwachting bij Kearns Sayre Syndroom van tussen de 30-40 jaar dat hebben we goed gevierd! Ze koestert wat nog wél kan en doet waar ze blij van wordt. Ze is er dit jaar zelf ook weer bij met haar ouders in Italie als vrijwilliger en supporter. Deze dagen zijn voor haar een enorme uitputtingsslag, maar dat is het zo waard want ze kan hier volop genieten van deze magische Forza4Energy4All beleving. En dit jaar is het wel heel bijzonder omdat haar neefje en nichtje vrij hebben gekregen van school om ook mee te kunnen doen aan deze goede doel actie voor hun tante.
 
Doneer ook en geef onze helden extra energie om die toppen te bereiken, elke euro telt om het medicijnonderzoek te steunen.
Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!
 
Wil je een actie voor / met ons opzetten, een betaallinkje ontvangen, factuur voor een mooie donatie of meer informatie over deelname in team Forza4Paulien? Mail dan naar paulien.vogelzang@energy4all.nl
Bekijk alle
€ 10 16-09-2023 | 18:59
€ 25 16-09-2023 | 13:10 Even een duimpje voor Lyam en Kian omdat ze mee hebben gefietst in de mito estafette!!
€ 50 15-09-2023 | 08:12
€ 15 13-09-2023 | 21:40 Het is van belang deze ziekte te kunnen genezen. Niemand heeft voor (deze) ziekte gekozen en wil graag geholpen worden.
€ 10 13-09-2023 | 21:31
Bekijk alle

Opbrengst Mirte’s winkeltje

29-08-2023 | 02:36 Wauw wat zijn wij trots op Mirte. Ze maakt prachtige oorbellen, kettinkjes en engeltjes die ze verkoopt om geld op te halen voor Stichting Energy4All. Dit voor medicijnonderzoek voor tante Paulien. Zo lief! Haar neefje Kian en nichtje Anna gaan met hun ouders dit jaar meedoen aan Forza4Energy4All, net als haar mama Marit vorig jaar ook heeft gedaan. Met de prachtige opbrengst van Mirte's Winkeltje heeft ze hun gesponsord. Dankjewel lieve Mirte! Bekijk haar mooie sponsoring op de actiepagina van Jos, Rianne, Kian & Anna waar je ze zelf ook kan steunen met een donatie. https://actie.energy4all.nl/fundraisers/jrka-hoekstra
Lees meer