WALK4ENERGY voor Jenske

14-05-2020 | 19:18

Op zaterdag 16 mei om 12:00 uur organiseren wij, een groep fanatieke studenten van het Koning Willem 1 College in ’s Hertogenbosch, de Walk4Energy, een wandeling (of fietstocht) door de Petuniastraat in Rosmalen met als doel Jenske een waanzinnig leuke dag te bezorgen.

Voor onze afstudeeropdracht kwamen we in aanraking met Energy4All en met Jenske van de Ven. We hebben Jenske al meerdere malen mogen ontmoeten en zijn erg onder de indruk van haar en haar energiestofwisselingsziekte. Dat er voor zo’n slopende ziekte nog geen medicijn is, is verschrikkelijk. Wij gunnen Jenske en haar lotgenoten dat ze snel een medicijn vinden, daarom willen wij zoveel mogelijk geld ophalen en aan Jenske natuurlijk de eer om het gezicht van onze actie te zijn.

Omdat de oorspronkelijk geplande 10uurs race niet door kan gaan vanwege het corona virus hebben ze besloten een alternatief te bedenken, de Walk4Energy. Het is de bedoeling dat alle deelnemers langs het huis van Jenske lopen, fietsen, mountainbiken of op wat voor manier dan ook. Eenmaal bij het huis van Jenske aangekomen kun je je kleurplaat inleveren, deze kun je van te voren thuis downloaden en inkleuren. In de loop van de dag mag Jenske de mooiste kleurplaten uitzoeken en de winnaars krijgen een leuke prijs.

Veiling
Iedereen die mee wil doen kan zich laten sponsoren en ook wordt er een online veiling georganiseerd. Op deze veiling worden onder meer sportitems van diverse bekende Nederlandse topsporters geveild. Wil je meer weten over de veilingitems of wil je meebieden, kijk dan op de Facebookpagina van KW1C voor Energy4All en bied mee via onze Marktplaats kraam.

Doe mee!
Wil je ook mee doen aan de Walk4energy, schrijf je dan in via: inschrijven.energy4allkw1c@gmail.com en bezorg samen met vele anderen Jenske een fantastische dag.

Aan alle deelnemers van Walk4Energy wordt vriendelijk verzocht zich strikt aan de maatregelen van het RIVM te houden.

Download hier de kleurplaat
Print hem uit, kleur hem zo mooi mogelijk in, breng hem langs bij Jenske of stuur hem op voor 16 mei. Opsturen kan naar:

Jenske van de Ven
Petuniastraat 2
5241 AM Rosmalen

Extra leuk vinden we het om jullie bijdrage, een foto van hoe hard jullie bezig zijn met het inkleuren en/of het verzenden van jullie kleurplaat op social media terug te zien. Gebruik hashtags #stichtingenergy4all en #walk4energy4jenske