MITO Estafette 2022

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wat is de MITO Estafette?

Een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kindje hebben verloren aan de ziekte.
Dit gaan we doen in de Mitochondrial Disease Awareness week, van zaterdag 17 t/m zondag 25 september 2022. Er worden 4 routes afgelegd langs de MITO Hart punten die wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de route aan elkaar verbinden.
Dit kan per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend, met vrachtwagens, stukje met de auto en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Iedereen bepaalt zelf de wijze waarop hij het stokje verder wilt brengen.

Doelstelling
- Patiënten een hart onder de riem steken
- Samen iets doen door onze energie in te zetten voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte.
- Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All
- Sponsorgeld ophalen voor het medicijnonderzoek

De finish van de vier routes is op zondag 25 september rond 16.00 uur, gezamelijk vlakbij bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen waar een mooi ontvangst is voor de laatste MITO Hart Punten die finishen. Als professor Jan Smeitink er weer bij kan zijn kunnen we hem en zijn team een mooie cheque kunnen overhandigen met daarop de opbrengst om verder te gaan met het medicijnonderzoek.

Je kunt de deelnemers met een sponsorpagina hier steunen met een donatie maar je kan ook een MITO Hart Punt naar keuze steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. De opbrengst wordt rond de MITO Estafette bijgeschreven op hun pagina.
Koop hier een lot en steun een MITO Hart Punt

Op zondag 25 september is ook de KoalaRide4Energy4All fietstocht worden georganiseerd een route van ong. 80 km in de morm van een kaoal (onze mascotte). Meer informatie en inschrijfformulier vind je hier.. De aankomst van deze tocht is gelijk met de MITO Estafette

Lees hier meer; o.a. over de terugblik van 2021. Informatie over de MITO Estafette 2022 en de routes kunt u hier ook straks terug vinden. Deze pagina wordt steeds geactualiseerd. 
MITO Estafette website

We bundelen dit jaar als Stichting Energy4All de krachten en energie met Stichting Join4Energy en gaan er weer een hele mooie editie van maken.

Bekijk alle
€ 150 09-02-2023 | 08:52 Aan: MITO Hart Punt Fardau* en Ylse Veel succes met deze actie en mooie stichting!
€ 50 07-02-2023 | 12:59 Aan: MITO Hart Punt Fardau* en Ylse Ik heb gedoneerd omdat ik Gerben en Ryanna wil ondersteunen in hun dagelijkse verdriet van het gemis van Fardau en de zorg om Ylse. Ik wens hen Gods zegen en liefde toe bij het dragen van deze zware last.
€ 140 06-01-2023 | 08:20 Aan: MITO Hart Punt Fardau* en Ylse
€ 250,50 30-12-2022 | 11:52 Aan: Jaldert 4 all De laatste spullen dit jaar zijn nu verkocht via Marktplaats. We hebben een mooi bedrag opgehaald! Iedereen van harte bedankt voor zijn inzet en bijdrage!!
€ 10 29-12-2022 | 15:35 Aan: Jaldert 4 all