MITO Estafette

Nog te gaan

De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek dat naar verwachting in september weer verder kan gaan.

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte maar ook aan gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte. Dit gaan we doen door samen twee uitdagende routes af te leggen langs de huizen van patiënten: MITO HART punten en wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de routes aan elkaar verbinden.

1. DE GROTE ESTAFETTE TOCHT - 5 t/m 19 september 2020
Een tocht van ruim 1000 km door Nederland. We hebben de MITO HART Punten gevraagd of zij, of iemand in hun omgeving, de route naar het volgende punt kunnen afleggen. Dit doen ze per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Vaak zijn het de ouders zelf, maar ook een paar MITO Kanjers leggen een stukje van de route zelf af op hun manier. Bij de MITO HART Punten wordt het ‘stokje’ over gegeven aan de volgende.

2. DE 24 UUR HARDLOOP CHALLENGE - 18 & 19 september 2020
door een team van 5 hardlopers. Zij gaan in 24 uur een ronde van ongeveer 240 km hardlopen. Er lopen altijd 2 hardlopers en de anderen kunnen meefietsen of uitusten in een busje. Ze wisselen elkaar af enzo leggen ze samen die enorme afstand af. Een megauitdaging!

3. ALTERNATIEVE ROUTES kan iedereen zelf doen.
Als de route wat te ver weg ligt maak dan jouw eigen route om jouw energie te geven. Of maak jouw route naar een MITO HART punt toe en weer terug naar huis. Kies voor jouw uitdaging je eigen datum, laat ons weten wat je gaat doen en maak hier je sponsorpagina aan als je ook geld in wilt zamelen.

Beide routes zijn uitgestippeld aan de hand van adressen van patiënten, en ook gezinnen die een kind hebben verloren, die betrokken zijn bij Stichting Energy4All. Degene die het ‘stokje’ van het ene MITO HART punt naar de andere brengt heeft even contact met het gezin achter glas of op afstand en maakt een foto voordat hij het stokje achterlaat voor de volgende die hem verder brengt naar het volgende punt.

De FINISH van beide routes is op zaterdag 19 september rond 19:00 uur in Nijmegen.

Meer informatie, zoals de route, de planning, finish locatie en de MITO HART Punten, volgt snel op www.energy4all.nl

 

Bekijk alle
€ 15 12-08-2020 | 14:38 Aan: Paulien, Geert & Jos brengen het stokje verder Topper!
€ 50 10-08-2020 | 19:26 Aan: Vechten totdat het medicijn er is!! Gert, dat medicijn moet er komen!! We gaan door .....
€ 25 05-08-2020 | 22:07 Aan: Paulien, Geert & Jos brengen het stokje verder Prachtig initiatief Paulien. Met liefde dragen we een steentje bij.
€ 50 26-07-2020 | 21:06 Aan: Vechten totdat het medicijn er is!!