MITO Estafette 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek dat naar verwachting in september weer verder kan gaan.

We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte maar ook aan gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte. Dit gaan we doen door samen twee uitdagende routes af te leggen langs de huizen van patiënten: MITO HART punten en wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de routes aan elkaar verbinden.

1. DE GROTE ESTAFETTE TOCHT - 5 t/m 19 september 2020
Een tocht van ruim 1000 km door Nederland. We hebben de MITO HART Punten gevraagd of zij, of iemand in hun omgeving, de route naar het volgende punt kunnen afleggen. Dit doen ze per fiets, hardlopend, wandelend en zelfs in een rolstoel, e-bike, scootmobiel en een colonne vrachtwagens. Vaak zijn het de ouders zelf, maar ook een paar MITO Kanjers leggen een stukje van de route zelf af op hun manier. Bij de MITO HART Punten wordt het ‘stokje’ over gegeven aan de volgende.

2. DE 24 UUR HARDLOOP CHALLENGE - 18 & 19 september 2020
door een team van 6 hardlopers. Zij gaan in 24 uur een ronde van ongeveer 240 km hardlopen. Er lopen altijd 2 hardlopers en de anderen kunnen meefietsen of rusten in een busje. Ze wisselen elkaar af enzo leggen ze samen die enorme afstand af. Een megauitdaging!

3. ALTERNATIEVE ROUTES kan iedereen zelf doen.
Als de route wat te ver weg ligt maak dan jouw eigen route om jouw energie te geven. Of maak jouw route naar een MITO HART punt toe en weer terug naar huis. Kies voor jouw uitdaging je eigen datum, laat ons weten wat je gaat doen en maak hier je sponsorpagina aan als je ook geld in wilt zamelen.

Beide routes zijn uitgestippeld aan de hand van adressen van patiënten, en ook gezinnen die een kind hebben verloren, die betrokken zijn bij Stichting Energy4All. Degene die het ‘stokje’ van het ene MITO HART punt naar de andere brengt heeft even contact met het gezin achter glas of op afstand en maakt een foto voordat hij het stokje achterlaat voor de volgende die hem verder brengt naar het volgende punt.

De FINISH van beide routes is op zaterdag 19 september rond 19:00 uur in Nijmegen.

Lees hier meer o.a. over de route, wie de afstanden gaat afleggen en hoe: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette

 

 

Bekijk alle
€ 25 26-04-2021 | 09:01 Aan: Sint Nyk 4 Energy4All
€ 25 18-04-2021 | 13:38 Aan: Forza4Raily 😉👍
€ 15 06-04-2021 | 22:14 Aan: MITO HART Punt NOA
€ 15 28-02-2021 | 20:14 Aan: Hoop doet leven!
€ 35,46 28-02-2021 | 12:53 Aan: Hoop doet leven! Voor Alexander
Bekijk alle

Nog 1 week tot de start

29-08-2020 | 14:55 Nog maar 1 week en dan is de MITO Estafette al gestart! Er wordt al goed getraind en er komen al ontzettend veel hartverwarmende donaties en reacties binnen. Wat hebben we er zin in om samen de uitdaging aan te gaan voor deze mooie MITO Estafette tocht en de 24 uur Hardloop Challenge. Dit om al die kanjers een hart onder de riem te steken, voor meer bekendheid voor energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All te steunen en daarmee het belangrijke medicijnonderzoek.   Volg de MITO Estafette op Facebook: https://www.facebook.com/MITOestafette   We maken komende week nog bekend hoe het 'stokje' eruit ziet die iedereen meeneemt en bij het volgende MITO HART Punt over geeft aan de volgende. Ook zullen we de hardlopers voorstellen die de mega uitdaging aangaan van de 24 uur Hardloop Challenge.   Meer informatie lees je op https://energy4all.nl/acties/mito-estafette   #mitoestafette #energy4all #stopenergiestofwisselingsziekten https://energy4all.nl/acties/mito-estafette
Lees meer