Kiekendief Marathon4Energy4All

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
De Kiekendief marathon gaat definitief door deze zomer. De leukste duo-marathon van Flevoland krijgt in het weekeinde van 4,5 en 6 juni 2021 haar tweede editie. Als gevolg van corona zijn er wel een aantal zaken anders dan tijdens de eerste editie in 2019, maar het blijft genieten voor hardlopers.
Dit keer geen stops onderweg voor hapjes en drankjes. Wel een goody-bag voor iedere deelnemer met lekkernijen uit de polder. Dit jaar ook geen massastart in Swifterbant, elke loopgroep bepaalt zelf zijn startpunt en starttijd. Wel moet er worden ingeschreven voor één vast tijdvak op vrijdag, zaterdag of zondag.
Duo / team-marathon betekent dat niet de hele route hardlopend hoeft te worden afgelegd, maar als estafette waarbij de rustende lopers op fiets meerijden. Starten kan in groepjes van twee, drie of vier deelnemers. Inschrijvers ontvangen de route na inschrijving. Deelname is geheel op eigen risico, dus geen verkeersregelaars, geen EHBO en geen routebordjes.
Mocht je team toch andere deelnemers treffen onderweg, houdt dan voldoende afstand volgens de corona-regels. Inhalen mag wel.
Wij als organisatie zien graag de actiefoto’s tegemoet op onze Facebookpagina.
De opbrengst van de Kiekendief marathon gaat dit jaar naar het goede doel Stichting Energy4all.
Deze organisatie zet zich in om energiestofwisselingsziekten, waar kinderen mee worden geboren, meer bekendheid te geven. Het onderzoek naar het medicijn is in volle gang en er is hoop. Stichting Energy4All ondersteunt finacieel het medicijn onderzoek voor energiestofwisselingziektes.
Gezien de speciale editie vragen wij dit jaar slechts € 5,- per deelnemer voor de inschrijving. Eventueel kan men een extra bijdrage doneren voor het goede doel en kan ook via de bovenstaande link.
"We zijn blij dat we ondanks de pandemie toch een heerlijk loopevenement kunnen houden”, in een tijd waarin bewegen heel belangrijk is.
Sportieve groet,
Organisatie

Aanmelden kan via deze inschrijflink

informatie Kiekendiefmarathon: kiekendiefmarathon@gmail.com 

Maak hier je actie aan met je team, om jullie te laten sponsoren voor de uitdaging die je aangaat bij de Kiekendief Marathon. Vragen over het maken van je actiepagina mail naar actie@energy4all.nl

Bekijk alle
€ 20 06-06-2021 | 18:13
€ 15 04-06-2021 | 07:25
€ 20 01-04-2020 | 07:30
€ 15 22-02-2020 | 11:47 Aan: Timing
€ 15 22-02-2020 | 11:32 Aan: Samen inzetten voor levensgeluk 💞