4DAAGSE4ENERGY4ALL 2022

Nog te gaan

De Nijmeegse Vierdaagse (19-22 juli 2022)  is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars en rolstoelers aan deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen en rollen wacht de deelemer een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Neem jij deel aan het team 4DAAGSE4ENERGY4ALL? Maak dan hier je actiepagina. De energie die jij kunt geven tijdens deze geweldige prestatie, brengt kinderen met een energiestofwisselingsziekte weer dichter bij het medicijn.

Het onderzoek is in volle gang, maar voor het is afgerond is er nog veel geld nodig.

Wil je meelopen voor Energy4All!

WAT WIJ BIEDEN!

Voor een luttele €55,- krijg je een prachtig Energy4All wandelshirt, word je 4 dagen onderweg verzorgd met een kopje soep, broodje, kopje koffie etc. Ook hebben we medische begeleiding zodat je geen uren hoeft te wachten bij het Rode Kruis om je blaren te laten prikken, maar word je direct behandelt door een ervaren arts en verpleegkundige. En uiteraard een groots onthaal door het Energy4All team bij de finish.

Al met al redenen genoeg om dit jaar voor stichting Energy4All te gaan lopen. Geef je deelname door aan info@energy4all.nl en wij nemen conact met je op.

Meer weten over Stichting Energ4All.