T

Energy voor Jenske ❤

Trudy en Ton van Hoof

( Lid van team: Forza4Jenske 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (0%)

Wij gaan op 4 - 5 - 6 september 2024 tijdens Forza4Energy4All de Stelvio, Gavia en Mortirolo beklimmen. Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen. Daar hebben wij de energie voor en na een dag inspanning, zijn wij de volgende dag weer hersteld om nog een uitdaging aan te gaan. Mijn batterij is dan weer opgeladen.

Dat is niet vanzelfsprekend, want kinderen en patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mitochondriële ziekte), hun batterij loopt heel snel leeg en als hij weer opgeladen is na zeer lange tijd, is hij maximaal halfvol. Een dag naar school of zwemles dat is vaak al teveel gevraagd. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP!

Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang.

Wij zetten ons volledig in voor Jenske en haar lotgenootjes. Ton gaat de  ergen bedwingen op de fiets en Trudy zal als vrijwilliger helpen tijdens het evenement.

Door te sponsoren, steunen jullie rechtstreeks het onderzoek. Je kunt hier alles over lezen op de website van Energy4All.

Lees hier het verhaal van Jenske

Dank je wel voor je bijdrage!

Bekijk alle
€ 5 12-06-2024 | 13:28