TIONA-4-JENSKE samen sterk 💪🏻

Johan, Bram & Gert-Jan TIONA-4-JENSKE

( Lid van team: Forza4Jenske 2023 )

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (3%)

Dagelijks ondervindt Jenske (dochter van Gert-Jan en petekind van Johan) de vervelende gevolgen van een energiestofwisselingsziekte.

Een energiestofwisselingsziekte is een zeer ernstige, chronische en progressieve ziekte. Kinderen die hieraan lijden worden letterlijk doodmoe geboren.

Maar er is hoop!

De ontwikkeling van een medicijn is in volle gang. Alleen is er nog heel veel geld nodig om dit medicijn uiteindelijk beschikbaar te krijgen voor deze kinderen. Team Forza4Jenske ondersteunt het onderzoek naar het medicijn, en de ontwikkeling ervan, al jaren.

In de voorgaande FORZA edities fietsten, wandelden of renden de teamleden van team Forza4Jenske de Gavia, Mortirolo en Stelvio op. Deze editie van Forza4energy4all gaan ook de teamleden van TIONA hun steentje bijdragen.

Samen gaan we de 3 machtige Italiaanse bergen op de racefiets aanvallen en al onze energie geven om geld op te halen voor het noodzakelijke medicijn.

Een geweldige, unieke en super sportieve uitdaging met een bijzonder mooi doel.

Geef Jenske en haar lotgenootjes een toekomst en DONEER!

 

Bedankt voor jullie steun namens JENSKE en al haar lotgenootjes

Gert-Jan , Bram en Johan 

 

Bekijk alle
€ 100 16-03-2023 | 11:46 Bij mijn 30-jarig in dienst zijn van OMRON heb ik de keuze om een bedrag te doneren aan een goed doel. Gert-Jan is een collega en ik doneer dit bedrag graag aan dit goede doel, mede ook voor zijn dochter!