Voor mijn zusje Sterre

Romy Wever

( Lid van team: Forza4Sterre 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (48%)

In september 2023 was de 10de editie van Forza4energy4all. En na in 2022 aanwezig geweest te zijn als supporter, besloot ik in 2023 mee te gaan als wandelaar. De weken en maanden voor september 2023 heb ik prachtige donaties gekregen en gesprekken gehad met familie, vrienden en collega's over dit avontuur. In september 2023 was het dan zo ver, ik heb toen de drie machtige Italiaanse bergen (Gavia, Mortirolo en Stelvio) bewandeld! 

En zoals je kan begrijpen heb ik dus acht edities van Forza4energy4all gemist. Mijn ouders waren die edities er wel bij, en van hen kreeg ik al jaren te horen hoe gaaf, gezellig, emotioneel en bijzonder dit evenement is. En ja, na de afgelopen twee jaar kan ik volledig bevestigen wat mijn ouders mij al die jaren duidelijk probeerde te maken. Tijdens forza ervaar je pure emoties, vriendschappen en een familie gevoel. En dat is een reden dat ik in september 2024 opnieuw deze drie machtige bergen in de Italiaanse alpen ga bedwingen voor Forza4Sterre! 

Een deel van de emoties tijdens dit evenement komt door de verhalen, het zien en het spreken met ouders, zussen/broers en vrienden van kinderen die al zijn overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Het zijn tranen van verdriet vanwege het missen van deze kinderen, maar ook zeker tranen van geluk dat ik Sterre (mijn zusje) nog altijd bij mij kan hebben. 

Afgelopen jaren waren er ook meerdere kinderen en volwassene aanwezig met een energiestofwisselingsziekte in de Italiaanse Alpen. En het feit dat ik iedere dag weer op stond met nieuwe energie en weer een berg kon bewandelen laat zien hoe hard er een medicijn nodig is tegen energiestofwisselingsziekte. Want deze kinderen en volwassene konden niet de berg op (ook niet met de auto), puur en alleen omdat hun batterij niet voldoende opgeladen was om het hotel te verlaten. Een dag naar school of zwemles is ook al vaak teveel gevraagd voor deze kids. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Dus de belangrijkste reden dat ik in 2024 opnieuw deze bergen op ga, is om geld in te zamelen voor Stichting Energy4all. Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP! Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang. Elk jaar komt het medicijn dichter bij, maar het is er nog niet. Dus daarom is het geld hard nodig, om die kinderen weer een toekomst te geven en hun batterij ook weer op te laden.

Op 4, 5 en 6 septemeber 2024 zal ik dus tijdens Forza4Energy4All de Stelvio, Gavia en Mortirolo gaan beklimmen. Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen. Daar heb ik de energie voor en na een dag inspanning, ben ik de volgende dag weer hersteld om nog een uitdaging aan te gaan. Mijn batterij is dan weer opgeladen! Door mij te sponsoren, steunen jullie rechtstreeks het onderzoek. Je kunt hier alles over lezen op de website van Energy4All.

Wil jij dit evenement ook mee maken? En je inzetten voor een goed doel? Geef je dan op voor Forza4energy4all 2024! 

Dank je wel voor je bijdrage! 

 

Benieuwd wie mijn zusje is? Lees hier het verhaal op de Energy4All website van Sterre

Website van Energy4All: Energy4all

Website van Forza4energy4all: Forza4energy4all

 

Bekijk alle
€ 10 27-06-2024 | 18:06 Succes met jullie doel, iedere cent is belangrijk voor onderzoek.💪
€ 15 27-06-2024 | 09:18
€ 50 26-06-2024 | 23:15 Ik heb bewondering voor jullie inzet om geld in te zamelen voor onderzoek voor stofwisselingsziekten. En het is hard nodig.
€ 25 25-06-2024 | 21:46
€ 20 25-06-2024 | 13:21