Redbad en Martha wandelen voor Paulien

Redbad & Martha Visser - Bosman

( Lid van team: Forza4Paulien 2022 )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (102%)

Wij gaan een enorme uitdaging aan! Op 7-8-9 september 2022 doen we mee aan Forza4Energy4All en beklimmen wij wandelend drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen: de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Dit doen we voor het goede doel Stichting Energy4All met een speciale reden.

Wij geven al onze energie om die toppen te bereiken voor Paulien. Zij is de dochter van onze goede vrienden Geert en Margreet Vogelzang. Redbad en Geert zijn jeugdvrienden en groeiden samen op in de Vogelbuurt in Leeuwarden waar Paulien nu woont. Zij heeft een energiestofwisselingsziekte en dat heeft impact op alles in haar leven. Steeds moet ze weer wat inleveren. De ziekte zorgt voor extreme vermoeidheid door zo weinig energie maar ook haar spieren die steeds minder goed werken, ogen die steeds slechter worden, buitenshuis afhankelijk zijn van haar rolstoel en scootmobiel, om maar een paar dingen te noemen. Gelukkig staat ze ondanks alle beperkingen positief in het leven en grijpt alle kansen die ze nog wel kan doen ondanks haar beperkingen. Zo geniet zij elk jaar met haar ouders van Forza4Energy4All, wetende dat ze daarna weken moet herstellen. Beweste keuzes om zulke genietmomenten mee te maken, wij kijken er dan ook naar uit dat Paulien, Geert en Margreet ons onthalen op de toppen van die mooie bergen!

Bekijk hierboven de filmpjes van het evenement van vorig jaar om een beeld te krijgen van wat wij gaan doen, met ook Paulien in beeld.


Steun onze actie en daarmee het medicijnonderzoek!

Er is nu nog geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc is al vergevorderd. Het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol is al getest bij volwassen patienten met de ziekte in de Fase 2b studie. En nu wordt het medicijn ook al getest bij kinderen met de ziekte. We moeten nog een paar jaar wachten om de fasen zo goed en veilig mogelijk te doorlopen, het blijft spannend maar er is hoop dat het medicijn werkt en beschikbaar komt. Stichting Energy4All steunt dit medicijnonderzoek structureel en de opbrengst van onze actie en alle andere deelnemers van Forza4Energy4All 2022 zal ook naar dit medicijnonderzoek gaan.

Je kan ons op verschillende manieren steunen:

DONATIE hier op onze actiepagina
Steun ons met een donatie (betaling kan via Ideal, creditcard, PayPal en Bancontact) via de oranje knop op deze pagina en je kan ook een leuk berichtje voor ons achterlaten DONEER NU!

Doneren via bank overschrijving
Dat kan via de bankrekening van Stichting Energy4All
NL96 INGB 00 0000 4403
t.n.v. Stichting Energy4All
o.v.v. Forza22 Redbad en Martha

We hopen naast een fantastisch avontuur te beleven ook een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen bijdragen, elke euro die is gedoneerd telt. Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!

Meer informatie over Forza4Energy4All lees je hier: https://www.forza4energy4all.nl

Bekijk alle
€ 500 24-06-2022 | 22:46 Deze donatie hebben we ontvangen voor het beschikbaar stellen van ons chalet in Egmond aan zee (donatie ontvangen via bankrekening van ING bankrekening van Stichting Energy4All op 24 juni)
€ 300 10-06-2022 | 12:21 Opbrengst van verkochte flessen Kusje Likeur door Redbad en Martha. (ontvangen via ING bankrekening van Stichting Energy4All op 10 juni)
€ 125 09-06-2022 | 13:16
€ 168 03-04-2022 | 19:57 Opbrengst van de verkochte flessen Kusje Likeur door Redbad en Martha tot nu toe (deel van de totale donatie €702, de opbrengst van de eerste verkochte 50 flessen. Overgemaakt via ING bankrekening van Stichting Energy4All op 3 april)
€ 245 25-03-2022 | 17:43 Het bedrag dat ik als vrijwilligersvergoeding heb gekregen voor mijn hulp bij het stembureau. (donatie ontvangen via ING bankrekening van Stichting Energy4All op 25 mrt)