Plezierbootje.nl doneert per verhuurde boot

Plezierbootje . nl
van totaal € 100 (975%)

Wij zijn twee jonge ondernemers die hun dromen verwezenlijken door mooie bootjes / sloepen te verhuren en met onze klanten plezier hebben op het water. De bootjes zijn te huren via https://www.plezierbootje.nl/

Elk bootje heeft een naam, maar niet zomaar een naam. Een naam van een ernstig ziek kind of zelfs een kindje dat inmiddels is overleden. Deze kinderen hebben allemaal een energiestofwisselingsziekte. Ieder kind heeft een eigen verhaal dat in de boot te lezen is. Zo krijgen onze klanten een beeld van wat voor een impact deze ziekte heeft op hun leven en wat het ook daadwerkelijk doet met deze kinderen. Ook hun families worden ernstig getroffen door deze akelige ziekte die veel kinderlevens eist. Dit is ook de reden dat wij Stichting Energy4All, en daarmee het medicijnonderzoek, steunen om deze ziekte te kunnen stoppen.

Er is nu nog geen medicijn, maar het onderzoek is al vergevorderd. Het potentiele medicijn Sonlicromanol is al getest op gezonde personen en in 2 fasen op volwassenen met een energiestofwisselingsziekte. Dit jaar start de test van het medicijn bij kinderen met de ziekte. Hier is nog veel geld voor nodig.

Wij doneren per verhuurd bootje een bedrag aan ons goede doel Stichting Energy4All.
Wilt u zelf nog een extra donatie doen? Geweldig! Dat kan door hier op ons actieplatform op de knop DONEER te klikken.

Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten!

Bekijk alle
€ 555 06-11-2022 | 15:20 Onze jaarlijkse opgelaaide donatie (ontvangen via ING bankrekening van Stichting Energy4All op 6-11-22)
€ 375 16-09-2021 | 15:46 Donatie per verhuurd bootje (donatie ontvangen via bankrekening van Stichting Energy4All)
€ 45 26-05-2021 | 16:45 Eerste donatie, een deel van de opbrengst van de verhuur van onze plezierbootjes voor ons goede doel Stichting Energy4All