Meer energie voor Guillaume en al zijn lotgenootjes

Patricia van der Beek

( Lid van team: Forza4Guillaume )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (17%)

Opstaan, naar school gaan, aan tafel zitten, spelen: voor mijn neefje Guillaume zijn het geen vanzelfsprekendheden. Hij moet elke dag bergen verzetten om energie te vinden voor zijn dagelijkse bezigheden. Als je het zo bekijkt, dan lijkt drie dagen door de bergen hiken ineens een stuk minder uitdagend. En tegelijkertijd is het letterlijk van levensbelang dat we dit doen. Met het geld dat we ophalen, dragen we bij aan de ontwikkeling van het medicijn dat Guillaume en zijn lotgenootjes hopelijk een toekomst gaat geven. En zeg nou zelf: voor zo'n doel is toch geen enkele berg te hoog!

Ik ga op 4 - 5 - 6 september 2024 tijdens Forza4Energy4All de Stelvio, Gavia en Mortirolo beklimmen. Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen. Daar heb ik de energie voor en na een dag inspanning, ben ik de volgende dag weer hersteld om nog een uitdaging aan te gaan. Mijn batterij is dan weer opgeladen.

Dat is niet vanzelfsprekend, want kinderen en patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mitochondriële ziekte), hun batterij loopt heel snel leeg en als hij weer opgeladen is na zeer lange tijd, is hij maximaal halfvol. Een dag naar school of zwemles dat is vaak al teveel gevraagd. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP!

Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang.

Ik zet mij in en geef al mijn energie, door mij te sponsoren, steunen jullie rechtstreeks het onderzoek. Je kunt hier alles over lezen op de website van Energy4All

Dank je wel voor je bijdrage!

Bekijk alle
€ 25 14-03-2024 | 11:42
€ 100 13-03-2024 | 22:04 Succes Patries, maak er een onvergetelijke hike van! JP
€ 50 28-02-2024 | 21:04