Driemaal is scheepsrecht

Nadja Benschop
van totaal € 1.000 (31%)

Dit is de derde keer dat ik naar Italië hoop te gaan om voor Team Max & Jip te supporten. Eigenlijk is het de 4e poging, omdat de editie van 2020 is geannuleerd vanwege corona. Dit is natuurlijk extra sneu, omdat het onderzoek WEL gewoon doorgaat en de mensen die daar aan werken gewoon moeten worden betaald. Ik  hoop dus van harte dat je eens extra over je hart wil strijken en voor de komende editie misschien iets extra's wil geven. 
weet, dat alles wat je geeft, in meervoud weer bij je terugkomt! :-)

De uitdaging

Dit jaar staan er dus weer 3 grote bergen op het programma en ik hoop weer in de ochtenden de ademworkshops verzorgen voor alle sporters. Vorig jaar was het heel bijzonder om de sporters zo te mogen begeleiden. Er waren er een heleboel erg gelukkig met mijn bijdrage aan hun prestatie. Ze voelden gelijk een groot verschil in hun uithoudingsvermogen en veel minder verzuring. Ik werd er natuurlijk zelf ook heel blij van, na iedere wandeling. 

Waar loop ik nu eigenlijk voor? 

Stel je nu voor, dat je een lijf hebt, die niet als vanzelf weer beter wordt....want dat is wat deze kinderen dagelijks meemaken. Zelfs het simpelste verkoudheidsvirusje kan ze naar de afgrond van het leven brengen met ziekenhuisopnames en beademing er bij. In deze tijd met Corona is het daarom extra spannend voor deze kinderen en hun families. Corona moeten ze beslist niet krijgen! Als er ooit reden was om haast te maken met dit medicijn tegen deze gruwelijke ziekte, dan is het nu wel! Doneer vanuit een liefdevol hart voor de arts die helemaal vanuit zichzelf dit middel onderzoekt. Hoe eerder het medicijn er is, hoe beter!
Saskia, degene om wie dit allemaal begonnen is, is begin dit jaar geopereerd. Ook zij heeft een lichte vorm van deze ziekte. Zij weet nu al dat ze er niet bij zal kunnen zijn dit jaar in Italië, om het team aan te voeren. Zo lang zal het voor haar duren om er weer bovenop te komen. Hoe meer we aan financiele middelen ophalen, hoe sneller het onderzoek zal gaan. 

Help dus mensen zoals Saskia met haar zonen Max en Jip, zodat hun kinderen een mooie toekomst tegemoet kunnen zien!

Je donatie is ZEER welkom, iedere euro telt en je bent ook van harte welkom als je mee wil komen wandelen!

Heel erg bedankt, mede namens de kinderen en hun ouders. 

Nadja

Bekijk alle
€ 39,50 01-10-2020 | 17:54 Donatie Lonneke S en wat extra!
€ 50 13-04-2020 | 13:19
€ 20 11-04-2020 | 20:46
€ 10 11-04-2020 | 19:04
€ 20 11-04-2020 | 14:47