MITO Hart Punt Sam & Matt

Ilona en Harmen Brouwer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (535%)

Voor onze lieve mannetjes Matthias* en Sam* die beide een ernstige energiestofwisselingsziekte hadden.

Wij zijn een schakel in de ORANJE MIDDEN ROUTE en komen in actie op zondagmiddag 17 september aan ons deel van de tocht.
Ilona gaat een stuk zwemmen samen met vriend Gert en zijn zoon Corné. Harmen fietst daarna verder met het mito-hart ter nagedachtenis aan hun zoontjes Sam* en Matthias* verder naar de ouders van Anja in Zwolle, zij overleed begin dit jaar.

De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland van vier routes die allemaal naar Nijmegen gaan, waar het expertisecentrum RCMM is en ook waar Khondrion is gevestigd die het medicijnonderzoek uitvoert. De tocht zorgt voor mooie verbindingen tussen lotgenoten om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken en wat positieve energie door te geven. Deze tocht vindt plaats in de wereldwijde Mitochondrial Disease Week. Het is belangrijk dat we zo aandacht kunnen vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in kunnen zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.

HELP OOK MEE
Voor Sam* & Matt* is het medicijn te laat maar wij blijven ons inzetten omdat niemand hun kind mag verliezen aan deze genadeloze ziekte. Doneer voor het medicijnonderzoek om deze genadeloze energiestofwisselingsziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen. Steun ons met een donatie door op de oranje DONATIE knop te klikken.

ENERGY4ALL LOTERIJ
Je kan ons ook steunen met het kopen van loten van de Energy4All Loterij. Koop je lot(en) voor € 5,- per stuk en selecteer bij MITO Estafette dat je Sam* & Matt* - Giethoorn wilt steunen. In september zal de opbrengst van alle loten voor ons hier op onze pagina worden bijgeschreven. En in december is de trekking en heb je misschien wel een mooie prijs gewonnen.
KOOP HIER JE LOT(EN)!

 

Bekijk hier de hele route MIDDEN en lees meer over de MITO Estafette.

Bekijk alle
€ 5 30-09-2023 | 21:20 Zocht iemand anders, kon deze niet vinden en jullie situatie trof me zo dat ik de donatie aan jullie over heb gemaakt.
€ 75 25-09-2023 | 14:27
€ 20 22-09-2023 | 20:36 Bijschrijving verkoop loten Energy4All Loterij
€ 50 19-09-2023 | 10:17
€ 25 18-09-2023 | 10:02