Melle4Mees

Melle Strik
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (485%)

Melle gaat voor de vierde keer meedoen met de MITO estafette!
Deze week is het Mitochondrial Awareness Week 2023. In deze week wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiestofwisselingsziekten / mitochondriële ziekten.
Helaas is het nog steeds nodig dat er aandacht/awareness gevraagd wordt om een medicijn te ontwikkelen tegen deze rotziekte. Daarom hebben Stichting Energy4All en Stichting Join4Energy de handen ineen geslagen en wordt dit jaar voor de vierde keer de MITO Estafette georganiseerd. Een tocht van 4 routes langs huizen van lotgenoten, vele kilometers om uiteindelijk samen te finishen in Nijmegen. Dit om patiënten met een energiestofwisselingsziekte en families die een dierbare verloren hebben een hart onder de riem te steken en elkaar positieve energie te geven. Maar ook om de ziekte bekender te maken en geld in te zamelen voor het medicijnonderzoek om deze slopende ziekte te stoppen!

Melle mag dit jaar naar het MITO Hart Punt Neia in Wijchen fietsen. Hij is dit jaar fitter dan fit. In de zomervakantie in Zuid Frankrijk heeft hij samen met papa op de fiets getraind en met mama gewandeld. Hij voetbalt bij Vesta JO9-1. Vorige week heeft hij nog deelgenomen aan Forza4Energy4all, waarbij hij al wandelend 3 bergen in Italië heeft beklommen. Zijn benen zijn dus topfit! Neia en familie we komen eraan!

Melle zegt zelf:
Ik zamel geld in voor een medicijn voor alle kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Mijn broer Mees heb nooit gekend, maar hij hoort zeker bij ons gezin. Zaterdag 23 september fiets ik om het MITO-estafettehartje naar Wijchen te brengen. Wie wil mij sponsoren? En wil je er dan ook een leuke aanmoediging  bij schrijven? Dit kan helemaal op het einde, nadat je betaald hebt. Alvast bedankt!

Bekijk alle
€ 40 22-09-2023 | 20:35 Succes met het verder brengen van het Mito-hart met je broer Mees in grdachte Kus opa Strik!
€ 100 22-09-2023 | 08:27
€ 15 20-09-2023 | 17:01 Super knap van jou, Melle! Zet 'm op! Julius
€ 250 19-09-2023 | 17:21 Zet 'm op Melle, opa en oma weten zeker dat jou dit deze keer ook weer gaat lukken!
€ 5 19-09-2023 | 15:49 Hi Melle, heel veel succes met je fietstocht! Makkie nadat we de bergen hebben beklommen. Veel plezier! FORZA FIRZA FORZA