MITO Estafette Freek

Freek Oudijk

Nog te gaan

van totaal € 500 (2%)

In de mitoweek komende september is het zover, dan doen wij mee met de MITO Estafette georganisseerd door stichtingen Energy4All en Join4Energy. Freek is een MITO Hart Punt in deze mooie estafette tocht verbonden door lotgenoten.

Onze zoon Freek heeft een energiestofwisselings ziekte en door mee te doen aan de MITO estafette hopen we ons steentje te kunnen bijdragen aan het onderzoek naar een medicijn!

De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland van vier routes die allemaal naar Nijmegen gaan, waar het expertisecentrum RCMM is en ook waar Khondrion is gevestigd die het medicijnonderzoek uitvoert. De tocht zorgt voor mooie verbindingen tussen lotgenoten om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken en wat positieve energie door te geven. Ook is het mooi dat we aandacht kunnen vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.

In de wereldwijde Mitochondrial Disease Week van zaterdag 14 tot en met zondag 22september bewegen de groene estafette hartjes (soort estafette stokje) zich door heel Nederland. Wij zijn één van de ruim 60 punten en zijn onderdeel van de route ROZE.

HELP OOK MEE
Ieder kind heeft recht op energie! Medicijnonderzoek is van levensbelang. Wij zetten ons dan ook met liefde in voor het medicijnonderzoek om deze genadeloze energiestofwisselingsziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen. Steun ons met een donatie door op de oranje DONATIE knop te klikken.
DONEER HIER!

Je kan ons ook steunen met het kopen van loten van de Energy4All Loterij. Koop je lot(en) voor € 5,- per stuk en selecteer bij MITO Estafette dat je Freek- Bodegraven wilt steunen. In september zal de opbrengst van alle loten voor ons hier op onze pagina worden bijgeschreven. En in december is de trekking en heb je misschien wel een mooie prijs gewonnen.
KOOP HIER JE LOT(EN)!

https://energy4all.nl/component/rsform/form/32-energy4all-loterij-2024?Itemid=783

Bekijk alle
€ 10 03-07-2024 | 11:23 Donatie voor Freek! (ontvangen via Rabo bankrekening van Stichting Energy4All op 3-7-24)