Hartverwarmend!

25-07-2022 | 09:57

Wauw, hartverwarmend! We hebben er geen woorden voor, dat er zo snel al meer dan €10.000 gedoneerd is! Wat GEWELDIG! We willen dan ook iedereen hiervoor heel erg bedanken! Fantastisch dat jullie een bijdrage willen leveren in deze strijd tegen deze verschrikkelijke ziekten.

Maar het is nog lang geen 17 september, dus we gaan zeker door! Er moet een medicijn komen om deze genadeloze ziekten te stoppen en dit verschrikkelijke leed bij kinderen en ouders te voorkomen! Dit kan een ieder overkomen, elke week worden er namelijk kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte, dat kunnen ook uw (klein)kinderen zijn. Daarom strijden wij mee, voor alle kinderen die deze ziekte hebben of in de toekomst deze vreselijke diagnose nog krijgen.

Geld voor het medicijnonderzoek is zo ontzettend belangrijk! Stop energiestofwisselingsziekten en steun daarom deze actie en Stichting Energy4All!

Wij, als ouders van Fardau en Ylse, en alle andere lotgenoten en betrokkenen zullen u heel erg dankbaar zijn.

Het onderzoek naar een medicijn van professor dr. Smeitink en zijn team is inmiddels vergevorderd. Maar er is nog veel geld en steun nodig. Informatie over het medicijnonderzoek en de voortgang, kunt u via de volgende link vinden: Onderzoek naar een medicijn (energy4all.nl)

Meer informatie over de hele stichting kunt u via de volgende link vinden: Stichting Energy4All