Forza4Wietske

Familie Meijer

( Lid van team: Forza4Wietske 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (0%)

Op 4 - 5 - 6 september 2024 worden tijdens Forza4Energy4All de Stelvio, Gavia en Mortirolo beklommen. Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen.

alle energie wordt gegeven om de top te behalen. De tocht zal zwaar zijn en een flinke uitdaging maar eenmaal op de top is alle inspanning het meer dan waard. De deelnemers herstellen na een nachtje slaap wel weer, dit is helaas niet vanzelfsprekend voor de patiënten. Want kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte (mitochondriële ziekte), hun batterij loopt heel snel leeg en als hij weer opgeladen is na zeer lange tijd, is hij maximaal halfvol. Een dag naar school of zwemles dat is vaak al teveel gevraagd. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP!

Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang.

Wij geven al onze energie en zetten ons met hart en ziel in voor het medicijnonderzoek , door mij te sponsoren, steunen jullie rechtstreeks het onderzoek. Je kunt hier alles over lezen op de website van Energy4All

Dank je wel voor je bijdrage!