"Energie voor Jenske ❤️"

Familie van der Doelen / Korsten

( Lid van team: Forza4Jenske 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 6.000 (0%)

Wij, Marcel, Linda, Wessel, Christ, Wil en Adrie gaan op 4 - 5 - 6 september 2024 tijdens Forza4Energy4All de Stelvio, Gavia en Mortirolo beklimmen voor Jenske en haar lotgenootjes.

Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen. Daar hebben wij de energie voor en na een dag inspanning, zij wij de volgende dag weer hersteld om nog een uitdaging aan te gaan. Onze batterij is dan weer opgeladen.

Dat is niet vanzelfsprekend, want kinderen en patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mitochondriële ziekte), hun batterij loopt heel snel leeg en als hij weer opgeladen is na zeer lange tijd, is hij maximaal halfvol. Een dag naar school of zwemles dat is vaak al teveel gevraagd. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP!

Het onderzoek verloopt goed en de testfase is in volle gang.

Wij zetten ons in en geven al onze energie, door ons te sponsoren, steunen jullie rechtstreeks het onderzoek. Je kunt hier alles over lezen op de website van Energy4All

Dank je wel voor je bijdrage!

Lees hier het verhaal van Jenske op de website van Stichting Energy4All

Jenske