Elk kind heeft recht op energie!

Corne & Petra van Vlimmeren

( Lid van team: Forza4Willem 2024 )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (9%)

Hoi, wij zijn Corne en Petra van Vlimmeren wij doen mee om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingziekte, omdat wij vinden dat de kinderen met die ziekte ook recht hebben op een normaal leven wat helaas niet gaat, want door hun ziekte kunnen ze niet met hun vriendjes en vriendinnetjes buiten spelen. De kinderen kunnen geen toekomst plannen maken, want ze leven van dag tot dag en daarom gaat Corne de 3 bergen beklimmen om zijn energie erin te steken omdat de kinderen die de ziekte hebben dat niet kunnen.
Op 4 - 5 - 6 september 2024 tijdens Forza4Energy4All gaat Corne de Stelvio, Gavia en Mortirolo beklimmen. Drie machtige bergen in de Italiaanse Alpen. Daar heeft hij de energie voor en na een dag inspanning, is hij de volgende dag weer hersteld om nog een uitdaging aan te gaan. Zijn batterij is dan weer opgeladen.

Dat is niet vanzelfsprekend, want kinderen en patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mitochondriële ziekte), hun batterij loopt heel snel leeg en als hij weer opgeladen is na zeer lange tijd, is hij maximaal halfvol. Deze progressieve ziekte, wordt alleen maar erger en daarvoor is een medicijn hard nodig, want bij ernstige vormen overlijden de kinderen al voor het 10e levensjaar.

Stichting Energy4All steunt het onderzoek naar het medicijn en de ontwikkelingen geven HOOP!

Jullie steun, support en donaties zijn onmisbaar voor het onderzoek.

Volg het leven van Willem via Willemweblog

Lees hier het verhaal van Willem op de website van Energy4All.

Dank je wel voor je bijdrage!

Bekijk alle
€ 70 04-12-2023 | 00:11 Opbrengst inzameling oud ijzer. (deel van totale opbrengst van €500,- ontvangen via Rabo bankrekening van Stichting Energy4All op 4-12-23)
€ 21 03-11-2023 | 22:01