Kom in Actie voor Stichting Energy4All

Wij vinden het geweldig dat jij in actie komt voor Stichting Energy4All! Elke opgehaalde euro telt op weg naar een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Je kunt op veel verschillende leuke manieren geld ophalen. Een eigen actie of een teamactie samen met familie, vrienden, collega's, klas- of sportgenoten, familieleden, etc..
Je kiest zelf op welke manier je geld gaat inzamelen voor Stichting Energy4All. Belangrijk voor ons is dat je er een goed gevoel bij hebt en er energie van krijgt! 

IK HEB AL EEN IDEE Geweldig!

Maak nu jouw actiepagina aan en volg de aanmeldstappen om geld in te zamelen.

  • start hier een eigen actie
  • sluit aan bij een project, als individu, start een team of sluit je aan bij een team. (bijv. als deelnemer van Forza4Energy4All)
    • Laat je teamcaptain eerst de teampagina aanmaken.
    • Teampagina nog niet online? Je kan je eerst als individu inschrijven en zodra de teampagina online is kunnen wij jou daar alsnog teamlid van maken. Vraag hiernaar via Contact.
  • wil je een groot project starten waar deelnemers en teams ook hun sponsorpagina's aan kunnen maken? Neem contact met ons op en we maken een project voor jou aan.

 

IK WIL IN ACTIE KOMEN MAAR HEB NOG GEEN IDEE HOE: geen probleem!

MAAK ENERGY4ALL BEKEND
Vertel over energiestofwisselingsziekten en dat jij graag je steentje bijdraagt om het medicijnonderzoek te steunen. Maak Stichting Energy4All bekend bij de Lions Club / service club in jouw woonplaats. Draag Energy4All aan als goed doel bij een evenement waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel; bijvoorbeeld een sponsorloop op school of een sportevenement.

COLLECTE
Organiseer een collecte of collecteer tijdens een evenement.
Vraag hiervoor wel een vergunning aan bij de gemeente of toestemming bij de organisatie. Neem contact op met Stichting Energy4All voor het lenen van collectebussen.

Je kunt ook een digitale collectebus maken via https://energy4all.digicollect.nl/

OUDE MOBIELE TELEFOONS
Verzamel oude mobiele telefoon in je omgeving, die zijn een donatie waard als wij ze inleveren bij We Collect. Neem contact met ons op om jouw verzamelde telefoons op te halen of waar je ze in kan leveren.

ORGANISEER EEN EVENEMENT
Heb je een mooi idee om iets te organiseren voor Energy4All? Geweldig!
Mocht je graag iets willen doen maar je weet nog niet precies wat, kijk op onze facebook pagina voor verschillende voorbeelden van acties voor Energy4All. Zowel klein als groot, laat je inspireren om zelf iets te organiseren. Bijvoorbeeld een benefietdiner, sponsorloop, feest, fietstocht, bingoavond of loterij. Je mag altijd contact met ons opnemen voor inspiratie, hulp, promotiemateriaal, inzet van vrijwilligers, wij helpen je graag!

ENERGY4ALL OP SCHOOL
Geef een spreekbeurt op school over energiestofwisselingsziekten.
Organiseer een ENERGIE themaweek of maand waarbij ook aandacht is voor energiestofwisselingsziekten. Sluit af met een sponsorloop om geld op te halen voor het medicijnonderzoek. Vraag het Energy4All Sponsorloop Pakket aan via info@energy4all.nl. Ook zijn er scholen die met een kerstmarkt of een eindfeest geld ophalen voor Energy4All.

ZET JE SPORTIEF IN EN LAAT JE SPONSOREN
Gebruik je energie om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen. Ga een mooie uitdaging aan die bij jou past en laat je daarvoor sponsoren. Bijvoorbeeld bij de evenementen Forza4Energy4All en de Dam tot Damloop.
Ook kan je bijvoorbeeld de Elfstedentocht fietsen, een marathon, halve marathon of 10 km hardlopen of meedoen aan een spinningmarathon. 

SPONSOR ALS BEDRIJF
Een goede manier om uiting te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Word zakelijk donateur of koppel de opening van een nieuw pand van het bedrijf of een jubileum aan Energy4All. Word shirt- of evenementsponsor van één van onze evenementen. Ook is steun meer dan welkom in natura met bijvoorbeeld kantoorartikelen, verzendkosten of het beschikbaar stellen van andere producten.

Heel veel succes met het opstarten van jouw actie!

We denken graag met je mee over een actie, hebben diverse promotiematerialen beschikbaar en kunnen je actie promoten op onze website en Social Media. Neem contact met ons op als je vragen hebt.