Team Forza4Jenske goes Spinning Around

Team Forza4Jenske

( Lid van team: Forza4Jenske 2021 )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 5.200 (1%)ACTIE: TEAM FORZA4JENSKE goes SPINNING AROUND

Het afgelopen jaar is het ons niet gelukt om een grootse sponsoractie of onze jaarlijkse collecte te organiseren. Maar nu hebben we iets moois bedacht. Dus… tijd voor actie!

Wat is het idee? Team Forza4Jenske is in het bezit van 5200 spinners en daar willen we graag weer vanaf. Daarom bieden we deze te koop aan voor slechts €1 per stuk. Als tegenprestatie zal voor iedere verkochte spinner één kilometer worden gefietst door een teamlid. Het benodigde aantal kilometers zullen wij bij elkaar fietsen op 25-27 juni.
Wie daagt ons uit en helpt hiermee Stichting Energy4All het medicijnonderzoek draaiende te houden!?

Spinners kun je bestellen door een donatie te doen op deze sponsorpagina!

Naast het overmaken van je donatie, vragen we je om je adresgegevens te mailen naar teamforza4jenske@gmail.com (of geef het door aan een Forza4Jenske teamlid). Zolang het bezorgadres binnen Nederland is, zorgen wij er voor dat de spinners dan bij je in de brievenbus belanden voordat onze actie is volbracht.

Via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/teamforza4jenske) houden wij je op de hoogte van het verloop van de verkoop en natuurlijk van de actie zelf.
Wij hopen in ons actieweekend helemaal duizelig te worden van het rondjes rijden voor Jenske. Dus kom maar op met die bestellingen! Spinners4Jenske!

ps. Waar kun je een spinner voor gebruiken?
* Verhogen van je concentratieniveau.
* Verlagen van je stressniveau.
* Uitvoeren van trucs.
* Als relatiegeschenk.
* Of gewoon als symbool voor je steun aan Jenske en Stichting Energy4All!

Bekijk alle
€ 2 01-04-2021 | 22:32
€ 50 01-04-2021 | 17:12
€ 10 31-03-2021 | 23:30