MITO Hart Punt Petra & Cynthia - Apeldoorn

Petra & Cynthia
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (455%)

Petra & Cynthia hebben beide een energistofwisselingsziekte. Wij doen mee met de MITO Estafette omdat wij Stichting Energy4All steunen voor het medicijnonderzoek.

In de Mitochondrial Disease week wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiesotfwisselingsziekten. In deze week organiseert Stichting Energy4All de MITO Estafette. Een tocht van 4 routes langs families die te maken hebben met deze ziekte.

Wij zijn een MITO Hart Punt op de route MIDDEN. Op zaterdag 25 september komt lotgenoot Luuk op zijn fiets het stokje een stuk onze kant op brengen tot Voorthuizen en hardlopers Remco en Dennis brengen hem namens hem verder naar ons.
Zodra het stokje aan ons is overhandigd vervolgen wij de route naar lotgenoot Maartje in Arnhem. Daar overhandigen we haar het groene hart estfaette stokje.

Meer informatie over de MIDDEN route van de MITO Estafette waar wij aan meedoen vind je hier: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette/route-midden-mito-estafette

Steun onze actie en daarmee het medicijnonderzoek!
Er is nu nog geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten, maar er is hoop. Het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc is al vergevorderd. Het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol is al getest bij volwassen patienten met de ziekte in de Fase 2b studie en wordt nu in een langer traject getest. En nu wordt het medicijn ook al getest bij kinderen met de ziekte. We moeten nog een paar jaar wachten om de fasen zo goed en veilig mogelijk te doorlopen, maar de eindstreep lijkt in zicht.


Je kan op verschillende manieren steunen:

DONATIE hier op onze actiepagina
Steun ons met een donatie (betaling kan via Ideal, creditcard, PayPal en Bancontact) via de oranje knop op deze pagina en je kan ook een leuk berichtje voor ons achterlaten. DONEER NU!

Doneren via bank overschrijving
Dat kan via de bankrekening van Stichting Energy4All
NL96 INGB 00 0000 4403
t.n.v. Stichting Energy4All
o.v.v. MITO Estafette Nina & Floor

Energy4All Loterij
Tot en met 25 september kan je ons ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. Kies hierbij voor de optie om te steunen: Petra & Cynthia - Apeldoorn. Deze loterij is kosteloos opgezet door Stichting Energy4All.
Het hele bedrag van € 5,- per lot wordt opgeteld bij onze opbrengst.
Koop een lot en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs. 
https://energy4all.nl/energy4all-loterij

We hopen een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen bijdragen, elke euro die is gedoneerd telt.
Samen staan we sterk en stoppen we energiestofwisselingsziekten!

Bekijk alle
€ 15 29-09-2021 | 14:11
€ 95 24-09-2021 | 22:23 Opbrengst verkoop van loten van de Energy4All Loterij voor Petra en Cynthia.
€ 10 24-09-2021 | 18:07
€ 25 24-09-2021 | 09:22
€ 15 23-09-2021 | 21:46