Teamcaptain Forza4Paulien

Paulien Vogelzang

( Lid van team: Forza4Paulien 2019 )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (252%)

Op 5, 6 en 7 september 2019 komt Team Forza4Paulien weer in actie voor Forza4Energy4All in de Italiaanse Alpen. Mijn zwager Jos Hoekstra, Janny van Keeken en Tina van Leeuwen beklimmen de 3 machtige bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio in de prachtige Italiaanse Alpen voor mij en mijn zo dierbare lotgenootjes. En ook Colinda en haar moeder Alie komen mee als vrijwilligers.

Zelf kom ik niet op eigen kracht naar de toppen van die bergen door mijn energiestofwisselingsziekte, maar samen met mijn ouders kom ik in Italië de helden, die dat wel voor ons doen, aanmoedigen en helpen we als vrijwilligers. Maar voor mij is dit al een enorme uitdaging en echt een uitputtingsslag. Ik heb minimaal een maand nodig om een beetje te herstellen. Niet verstandig haha maar ik geniet hier zo intens van en kies dan bewust voor die mooie momenten en pijn met mooie herinneringen achteraf. Maar ik ben zo dankbaar dat ik er nog wel bij kan zijn, dat is niet vanzelfsprekend.

Als team Forza4Paulien willen we zoveel mogelijk geld ophalen om het belangrijke medicijnonderzoek te steunen en deze genadeloze ziekte te stoppen. Doneer ook! Wil je liever een betaallinkje van me ontvangen? Mail dan naar paulienvogelzang@gmail.com

Samen met Marit, Rianne en Hester zet ik me ook in als Ohana Sisters for Charity. Bestel iets moois bij ons en de donatie die we ervoor vragen gaat naar team Forza4Paulien. Zoek ons op Facebook en instagram > OHANASISTERS

Ik kijk ernaar uit om de 83 deelnemers aan te moedigen en samen met de hele groep weer fantastische dagen te beleven. Samen sterk voor het medicijnonderzoek! 

Bekijk alle
€ 237,05 07-09-2019 | 17:52 Verkoop Ohana Sisters winkeltje in het hotel tijdens Forza4Energy4All. Bedankt iedereen voor de donaties!
€ 445 04-09-2019 | 16:40 Deel van onze opbrengst. Geniet in Italië en veel succes!
€ 500 01-09-2019 | 13:58 Alle steun voor onze Ajax & Aruba friend!
€ 50 31-08-2019 | 13:24 Opbrengst van collectebus op de toonbank met een extra donatie van ons.
€ 30 29-08-2019 | 20:40 Go Sunny go! ❤️
Bekijk alle

17 jaar na diagnose

18-03-2019 | 21:31 18 maart is voor mij elk jaar een dag met een zwarte rand. Het is vandaag alweer 17 jaar geleden dat ik, na 4 jaar lang heel veel onderzoeken, mijn diagnose kreeg: het Kearns Sayre Syndroom (een energiestofwisselingsziekte). Er werd vertelt dat het een progressieve ziekte is en er geen medicijn voor is. Ik moest ermee leven, niet wetende wat me te wachten zou staan maar wel dat ik achteruit zou gaan en veel patiënten met deze ziekte maar 30-40 jaar oud worden. Die dag veranderde mijn leven volledig.  Natuurlijk had ik het liever anders gezien en daar ben ik ook af en toe wel verdrietig om maar ondanks de vele beperkingen en obstakels kan ik wel echt genieten van alles wat nog wél kan. Zoveel mooie dingen mag ik nog meemaken zoals gister nog een hele dikke knuffel van mijn nichtje Anna die blij was dat ze me weer zag. Met paps in Madrid geweest bij de 1-4 zege van Ajax op Real. Maar ook het vol trots presenteren van het 10e Energy4All Magazine als hoofdredacteur. Zoveel mooie belevenissen. Op 29 maart word ik alweer 36 jaar oud 🎉 Daar ben ik zo dankbaar voor. Ouder worden is geweldig! Ik besef me ontzettend goed dat mijn jonge mito-vriendjes het nog veel zwaarder hebben en graag mijn milde vorm van de ziekte zouden hebben. Daarom zet ik mijn beetje overgebleven energie ook met veel liefde in voor de stichting Energy4All als ambassadeur. Ook dit jaar zou ik het geweldig vinden om hier voor mijn verjaardag i.p.v. een cadeautje een donatie te ontvangen voor mijn Forza4Energy4All uitdaging in Italië. Op deze moeilijke dag heb ik ook stilgestaan bij mijn lieve lotgenootje Sam die we al 2 jaar moeten missen. En Gitta die haar liefste ook al 2 jaar moet missen. En al die mensen die vandaag door de aanslag hun geliefden moeten missen. Gelukkig ook nog wel iets positiefs vandaag, Ajax is 119 jaar oud geworden en mijn lotgenootje Jip mocht 14 kaarsjes uitblazen. Zo mooi! We houden hoop op het medicijn en nog vele verjaardagen.
Lees meer