Forza@Jesse

Opa en oma Van Klinken

( Lid van team: Forza4Jesse 2022 )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 2.000 (2%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 2.013 km | Bereikt 0%

Wat waren we trots op ons eerste kleinzoontje Jesse.

wij zagen al snel dat er iets niet goed was met Jesse, maar je wist niet wat. Hij bleef wat achter in zijn ontwikkeling. Jesse werd groter met steeds meer zorgen. Nadat hij 1 was geworden werden de probleempjes groter en intensiever. Jesse ging op dieet want het had te maken met zijn stofwisseling. Toen Jesse 14 mnd was ging hij samen met z'n pa en ma mee met ons op wintersport. Oma werd 50 in de sneeuw. 
Jesse had een goede week en wat genoten we van zijn kleine ontwikkeling. Zo lag hij veel op de grond en speelde wat met zijn ijsvogeltje. Na de vakantie werd hij ziek, kreeg een luchtweginfectie die hij niet overleefde. Intens verdrietig waren we, eigenlijk dubbel verdrietig. Je eigen kind was hopeloos verdrietig om zijn kind. En wij om hun en om Jesse. 
Jesse werd verlost uit zijn aardse lijden. 
Jesse leeft in ons hart, om dit te uitte sluiten we ons aan bij Forza4Jesse en halen zoveel mogelijk geld op voor het uitvinden van het medicijn tegen deze energiestofwisselingsziekte.

wij hebben de energie en geven onze energie graag en willen hiervoor ons loon afstaan aan Energy4All.nl

Dank dat u ons wilt steunen het geeft ons energie om volgend jaar sept 2022 de drie bergen in Italië te overwinnen. Dit betekent dat we de komende weken hard moeten trainen om het te kunnen halen!

Bekijk alle
€ 50 02-10-2021 | 21:03 Xxx