MITOPUNT Maaike en Niek *

Maaike te Rietmole

Nog te gaan

van totaal € 100 (25%)

Het is bijna weer zover: in de mitoweek van zaterdag 17 tot en met zondag 25 september doen wij weer mee aan de MITO Estafette 2022. Een estafette tocht van 4 routes met de finish in Nijmegen, waarin wij ons als lotgenoten en families, die te maken hebben (gehad) met de ziekte, verbinden. 

Verbonden met elkaar en met 1 gezamenlijk doel gaan we op pad: zo snel mogelijk een medicijn voor stofwisselingsziekten.

Ter nagedachtenis aan mijn grootste held en broertje vormen we in Balk dit jaar MITO Hart Punt Maaike en Niek *.

De ontwikkeling van een medicijn duurde voor hem te lang. Maar er is hoop, want de ontwikkelingen zijn in volle gang ! Het onderzoeksteam van professor Smeitink en Khondrion in samenwerking met het radboudumc werkt hard door. Alleen er is nog veel geld nodig om het medicijn ook daadwerkelijk beschikbaar te krijgen.

Door op de -DONEER- knop te drukken, kunnen wij hier een klein beetje aan bijdragen. Help je mee? 

 

Dit jaar is voor mij een extra bijzondere editie, omdat ik als vrijwilliger deel mocht uitmaken van de voorbereidingen in de werkgroep MITO Estafette 2022 van Energy4All. Wil je meer lezen? Zie dan deze link: https://energy4all.nl/over-energy4all-menu/blogs/38-blog/1559-vrijwilliger-maaike-te-rietmole

Bekijk alle
€ 25 21-06-2022 | 21:24