MITO Hart Punt Luuk in Amersfoort

Luuk Heijnders
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (113%)

Hoi ik ben Luuk, 22 jaar oud en heb een energiestofwisselingsziekte.
Ondanks dat de ziekte me beperkt zoek ik vooral de dingen die nog wél kunnen.
Zo heb ik vroeger wel op een tandem gefietst met mijn ouders maar ik wilde graag ook zelf fietsen. Dat heb ik afgelopen jaar geleerd op mijn speciale fiets. Daar geniet ik echt van!

In de Mitochondrial Disease week wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiesotfwisselingsziekten. In deze week organiseert Stichting Energy4All De MITO Estafette. Een tocht van 4 routes langs families die te maken hebben met deze ziekte.

Ik ben ook een MITO Hart Punt op de route MIDDEN en ontvang op vrijdag 24 september het groene hart stokje van de Familie de Jong (zij verloren hun dochtertje Femm aan de ziekte).
Op zaterdagochtend 25 september breng ik op mijn fiets het stokje 21 km verder samen met mijn vader Jan, een hele uitdaging! En vanaf Voorthuizen zal Remco van Gaal, Energy4All ambassadeur en oom van een lotgenootje, hem namens mij verder brengen naar Petra en Cynthia in Apeldoorn.

Steun mij en daarmee het medicijnonderzoek!
Er is nu nog geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten, maar er is hoop. Het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc is al vergevorderd. Het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol is al getest bij volwassen patienten met de ziekte in de Fase 2b studie. En nu wordt het medicijn ook al getest bij kinderen met de ziekte.We moeten nog een paar jaar wachten om de fasen zo goed en veilig mogelijk te doorlopen, maar de eindstreep lijkt in zicht.
Stichting Energy4All steunt dit medicijnonderzoek structureel en de opbrengst van de MITO Estafette zal ook naar dit medicijnonderzoek gaan.

Energy4All Loterij
Vanaf 2 september kan je mij ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. Het hele bedrag van € 5, - per lot wordt aan het einde van de MITO Estafette opgeteld bij mijn opbrengst. Koop een lot en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs. 
https://energy4all.nl/energy4all-loterij

Ik hoop een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen bijdragen, samen staan we sterk en stoppen we energiestofwisselingsziekten.

Bekijk alle
€ 25 26-09-2021 | 11:59
€ 10 26-09-2021 | 11:43
€ 20 24-09-2021 | 22:28 Opbrengst verkoop van loten van de Energy4All Loterij voor Luuk
€ 10 24-09-2021 | 20:18 GO Luuk GO
€ 10 23-09-2021 | 21:44 Trots op jou Luuk! 👍