MITO Hart Punt Fabiën - Dokkum

Fabiën Heiliegers
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (175%)

In de Mitochondrial Disease week wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor energiesotfwisselingsziekten. In deze week organiseert Stichting Energy4All de MITO Estafette. Een tocht van 4 routes langs families die te maken hebben met deze ziekte.

Ik ben ook een MITO Hart Punt op de route MIDDEN en ben het startpunt. Op zaterdagochtend 18 september breng ik samen met mijn moeder het groene hart estafette stokje verder naar het vpolgende punt van lotgenoot Sjanee in Ferwert.

Steun mij met een donatie en daarmee het medicijnonderzoek!
Er is nu nog geen medicijn voor energiestofwisselingsziekten, maar er is hoop. Het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion en het Radboudumc is al vergevorderd. Het ontwikkelde medicijn Sonlicromanol is al getest bij volwassen patienten met de ziekte in de Fase 2b studie en wordt nu in een nieuwe fase voor langere tijd getest. En het het medicijn wordt ook al getest bij kinderen met de ziekte. We moeten nog een paar jaar wachten om de fasen zo goed en veilig mogelijk te doorlopen, maar de eindstreep lijkt in zicht.
Stichting Energy4All steunt dit medicijnonderzoek structureel en de opbrengst van de MITO Estafette zal ook naar dit medicijnonderzoek gaan. Je kan je sponsoren door hieronder op de DONEER NU knop te drukken.

Energy4All Loterij
Tot 25 september kan je mij ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All Loterij. De opbrengst van de verkochte loten voor een bedrag van € 5, - per lot wordt vlak voor onze start bijgeschreven als sponsorgeld en van de loten die daarna verkocht worden op 25 september. Koop een lot en wie weet win je ook nog een hele mooie prijs in december. 
https://energy4all.nl/energy4all-loterij

Ik hoop een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen bijdragen, samen staan we sterk en stoppen we energiestofwisselingsziekten.

 

Meer informatie over de MITO Estafette vind je hier: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette

Bekijk alle
€ 5 04-10-2021 | 00:20 Laatste verkochte lot van de Energy4All Loterij voor Fabien haar MITO Estafette.
€ 65 24-09-2021 | 12:39 Opbrengst verkoop van loten van de Energy4All Loterij voor Fabiën.
€ 10 24-09-2021 | 12:35
€ 10 20-09-2021 | 08:54
€ 85 17-09-2021 | 18:43 Opbrengst verkoop van 17 loten van de Energy4All Loterij voor Fabiën.