Welkom op het actieplatform van Stichting Energy4All

Elke week worden kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte (ook mitochondriële ziekte genoemd). Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar en de meeste worden nooit volwassen. Dat is onacceptabel. Wij willen energiestofwisselingsziekten stoppen en steunen het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team dat al vergevorderd is.

Via dit actieplatform kun jij je bijdrage leveren aan het medicijnonderzoek. Steun een actie, sponsor een deelnemer of team van onze evenementen of start zelf een eigen actie om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All. Voor ons zijn alle acties heel belangrijk, groot of klein, want elke euro telt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen weer energie krijgen en niet steeds zieker worden.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek. We bundelen ook dit jaar als Stichting Energy4All de krachten en energie met Stichting Join4Energy en gaan er weer een hele mooie editie van maken. We gaan energie en liefde doorgeven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte. Hun huizen zijn de MITO Hart punten 💚Dit gaan we doen in de Mitochondrial Disease Awareness week, van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 september 2023. Er worden 4 routes afgelegd langs de MITO Hart punten die wisselpunt zijn om het Mito-hart-stokje door te geven en zo de route aan elkaar verbinden.Dit kan per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend, met vrachtwagens, met de auto en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Iedereen bepaalt zelf de wijze waarop hij het Mito-hart verder wil en kan brengen. Doelstelling- Patiënten en ouders een hart onder de riem steken- Patiënten en hun gezin de kans geven op hun haalbare manier ook eens mee te kunnen doen aan een evenement.- Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten- Sponsorgeld ophalen voor het medicijnonderzoekDe finish van de vier routes is op zaterdag 23 september. Locatie en invulling maken we later bekend. Zou jij / jullie ook een MITO Hart Punt willen worden? Stuur dan een mail met naam, adres, telefoonnummer en jullie verhaal met een energiestofwisselingsziekte naar info@energy4all.nl Lees meer o.a. over een terugblik van 2022. Informatie over de MITO Estafette 2023 en de routes zullen hier verschijnen zodra deze bekend zijn.MITO Estafette website
Bekijk alle

Heb je al een leuk idee om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All of laat je inspireren door mooie acties van anderen. Start zelf een actie of doe mee met je sportteam, je collega’s, je klas, je kookclub of familie & vrienden. Je kan ook deelnemen aan onze projecten. Elke actie, groot of klein, is waardevol op weg naar het medicijn. Kom in actie!

 

Start actie
Bekijk alle
€ 10

Elise Jorna

02-10-2023 | 20:12 Aan: Ik loop de Berenloop marathon voor Willem Wat onwijs mooi dat je dit doet voor Willem, heel veel respect! Zet hem op Gooitske!