Welkom op het actieplatform van Stichting Energy4All

Elke week worden kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte (ook mitochondriële ziekte genoemd). Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar en de meeste worden nooit volwassen. Dat is onacceptabel. Wij willen energiestofwisselingsziekten stoppen en steunen het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team dat al vergevorderd is.

Via dit actieplatform kun jij je bijdrage leveren aan het medicijnonderzoek. Steun een actie, sponsor een deelnemer of team van onze evenementen of start zelf een eigen actie om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All. Voor ons zijn alle acties heel belangrijk, groot of klein, want elke euro telt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen weer energie krijgen en niet steeds zieker worden.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
De MITO Estafette is een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek dat naar verwachting in september weer verder kan gaan. We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte maar ook aan gezinnen die een kind hebben verloren aan de ziekte. Dit gaan we doen door samen twee uitdagende routes af te leggen langs de huizen van patiënten: MITO HART punten en wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de routes aan elkaar verbinden.1. DE GROTE ESTAFETTE TOCHT - 5 t/m 19 september 2020Een tocht van ruim 1000 km door Nederland. We hebben de MITO HART Punten gevraagd of zij, of iemand in hun omgeving, de route naar het volgende punt kunnen afleggen. Dit doen ze per fiets, hardlopend, wandelend en zelfs in een rolstoel, e-bike, scootmobiel en een colonne vrachtwagens. Vaak zijn het de ouders zelf, maar ook een paar MITO Kanjers leggen een stukje van de route zelf af op hun manier. Bij de MITO HART Punten wordt het ‘stokje’ over gegeven aan de volgende.2. DE 24 UUR HARDLOOP CHALLENGE - 18 & 19 september 2020door een team van 6 hardlopers. Zij gaan in 24 uur een ronde van ongeveer 240 km hardlopen. Er lopen altijd 2 hardlopers en de anderen kunnen meefietsen of rusten in een busje. Ze wisselen elkaar af enzo leggen ze samen die enorme afstand af. Een megauitdaging!3. ALTERNATIEVE ROUTES kan iedereen zelf doen.Als de route wat te ver weg ligt maak dan jouw eigen route om jouw energie te geven. Of maak jouw route naar een MITO HART punt toe en weer terug naar huis. Kies voor jouw uitdaging je eigen datum, laat ons weten wat je gaat doen en maak hier je sponsorpagina aan als je ook geld in wilt zamelen. Beide routes zijn uitgestippeld aan de hand van adressen van patiënten, en ook gezinnen die een kind hebben verloren, die betrokken zijn bij Stichting Energy4All. Degene die het ‘stokje’ van het ene MITO HART punt naar de andere brengt heeft even contact met het gezin achter glas of op afstand en maakt een foto voordat hij het stokje achterlaat voor de volgende die hem verder brengt naar het volgende punt. De FINISH van beide routes is op zaterdag 19 september rond 19:00 uur in Nijmegen. Lees hier meer o.a. over de route, wie de afstanden gaat afleggen en hoe: https://energy4all.nl/acties/mito-estafette    
Bekijk alle

Heb je al een leuk idee om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All of laat je inspireren door mooie acties van anderen. Start zelf een actie of doe mee met je sportteam, je collega’s, je klas, je kookclub of familie & vrienden. Je kan ook deelnemen aan onze projecten. Elke actie, groot of klein, is waardevol op weg naar het medicijn. Kom in actie!

 

Start actie
Bekijk alle
€ 25

Burak Fatma

24-10-2020 | 19:09 Aan: Energy4ElifLina Rabbim evladınızı sevdiklerine bağışlasın inşAllah 🤲🏼