Welkom op het actieplatform van Stichting Energy4All

Elke week worden kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte (ook mitochondriële ziekte genoemd). Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar en de meeste worden nooit volwassen. Dat is onacceptabel. Wij willen energiestofwisselingsziekten stoppen en steunen het belangrijke medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team dat al vergevorderd is.

Via dit actieplatform kun jij je bijdrage leveren aan het medicijnonderzoek. Steun een actie, sponsor een deelnemer of team van onze evenementen of start zelf een eigen actie om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All. Voor ons zijn alle acties heel belangrijk, groot of klein, want elke euro telt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen weer energie krijgen en niet steeds zieker worden.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wat is de MITO Estafette? Een verbindingstocht door heel Nederland om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito) een hart onder de riem te steken, aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke medicijnonderzoek.We gaan energie en liefde geven aan kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte en ook gezinnen die een kindje hebben verloren aan de ziekte.Dit gaan we doen in de Mitochondrial Disease Awareness week, van zaterdag 18 t/m zondag 26 september 2021. Er worden 4 routes afgelegd langs de MITO Hart punten die wisselpunt zijn om het stokje door te geven en zo de route aan elkaar verbinden.Dit kan per fiets, hardlopend, wandelend, skeelerend, met vrachtwagens, stukje met de auto en zelfs in een rolstoel, e-bike of scootmobiel. Iedereen bepaalt zelf de wijze waarop hij het stokje verder wilt brengen.De finish van de vier routes is op zondag 26 september rond 19.00 uur, gezamelijk vlakbij bij het Radboudumc waar professor Jan Smeitink ons binnenhaalt en we hem en zijn team een mooie cheque kunnen overhandigen om verder te gaan met het medicijnonderzoek.Doelstelling- Patiënten een hart onder de riem steken- Samen iets doen door onze energie in te zetten voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte.- Aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten en Stichting Energy4All- Sponsorgeld ophalen voor het medicijnonderzoekLees hier meer o.a. over de route, wie de afstanden gaat afleggen en hoe:Mito-estafette 2021Hier zal de komende tijd steeds meer informatie verschijnen.  U kunt Stichting Energy4All en de mito-hart punten ook steunen met het kopen van een lot van de Energy4All loterij. Lees hier alles de loterij
Bekijk alle

Heb je al een leuk idee om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All of laat je inspireren door mooie acties van anderen. Start zelf een actie of doe mee met je sportteam, je collega’s, je klas, je kookclub of familie & vrienden. Je kan ook deelnemen aan onze projecten. Elke actie, groot of klein, is waardevol op weg naar het medicijn. Kom in actie!

 

Start actie
Bekijk alle
€ 25

Marise Vreugdenhil

18-09-2021 | 01:00 Aan: MITO Hartpunt Maaike in Balk